Selectienieuws (2) 2023-2024: Groene Ster bouwt door op continuïteit

De nieuwe technische staf voor het komende seizoen is gestart met de voorbereidingen. Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie voor seizoen 2023-2024. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit tweede bericht maken wij een vervolg met het aanblijven van de volgende drie spelers op sportpark Pronsebroek.

MARK VOSS
Doelman Mark Voss (31) begint in seizoen 2023-2024 aan zijn vierde voetbaljaargang bij Groene Ster. De sluitpost, die in het dagelijks leven werkzaam is in het middelbaar onderwijs, staat ook komend seizoen tussen de palen bij Groene Ster. Mark is uitgegroeid tot een uiterst betrouwbare doelman en past met zijn winnaarsmentaliteit prima bij de ambities van Groene Ster en het hoge niveau dat gewenst is in de Derde Divisie Zondag. Mark’s enorme gedrevenheid in trainingsintensiviteit werkt daarnaast uitdagend binnen de selectie van de groen-witten. Groene Ster is dan ook zeer content dat Mark Voss aan onze vereniging verbonden blijft.

DENNIS PETIT
De 23-jarige Dennis Petit is bezig aan zijn derde seizoen bij Groene Ster, waar hij in september 2020 debuteerde in de Derde Divisie Zondag. Ondanks zijn nog jonge leeftijd is de talentvolle 1.90 meter lange centrale verdediger een vaste sterkhouder in het hart van de defensie. De in Heerlen woonachtige Dennis Petit zit inmiddels in de laatste fase van zijn studie fysiotherapie en heeft het uitstekend naar zijn zin bij Groene Ster. De kopsterke mandekker, die ook af en toe zijn doelpunt meepikt, zal zich de komende twee seizoenen in het groen-witte shirt hijsen. Een langer verblijf t/m seizoen 2024-2025 op sportpark Pronsebroek leidt tot blije gezichten bij zowel Dennis als Groene Ster.

ZAKARIA TARRAZI
De 19-jarige Zakaria Tarrazi is een talentvolle middenvelder, die dit seizoen is overgekomen vanuit de jeugd van Groene Ster JO19-1. De ambitieuze Zakaria heeft dit seizoen een goede ontwikkeling doorgemaakt en wilt de komende jaren doorgroeien in de hoofdmacht van Groene Ster als volwaardige middenvelder. De youngster heeft dit seizoen met een goede voorbereiding en diverse verdienstelijke invalbeurten in de competitie bewezen dat doorstroming naar ons eerste elftal vanuit de jeugd zeker mogelijk is. Een mooie uitdaging voor onze huidige jeugdige talenten die deze stap ook willen maken. Zakaria Tarrazi en Groene Ster proficiat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *