Leon Coolen en John Temmink nieuwe trainers Groene Ster 2

In het nieuwe seizoen 2023-2024 zullen John Temmink en Leon Coolen de nieuwe trainers zijn van Groene Ster 2. Beiden hebben een groot verleden bij onze vereniging zowel als speler en trainer. Na hun carrière als actief voetballer hebben zowel John en Leon een lange staat van dienst als (jeugd)trainer bij Groene Ster. John Temmink is trainer geweest van de huidige JO19-1 lichting van pupillen tot en met JO17-1. Leon Coolen heeft twee seizoenen het talentvolle Groene Ster JO19-1 getraind. In het huidige seizoen is John Temmink trainer van Voerendaal 2 en Leon Coolen van het jeugdteam MO15-1 en het vrouwenelftal van Groene Ster.

Groene Ster heeft het volste vertrouwen hiermee een goede invulling te hebben gegeven aan de opvolging van de naar Wijnandia vertrekkende Armand Mingelers.

RKSV Groene Ster wenst John en Leon veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *