Groene Ster voor eigen publiek tegen OJC Rosmalen

Komende zondag speelt Groene Ster op het eigen sportpark Pronsebroek de inhaalwedstrijd tegen OJC Rosmalen. Het betreft de laatste wedstrijd uit de tweede periode welke op 22 januari 2023 bij de herstart van de competitie geen doorgang kon vinden vanwege de hevige sneeuwval in Limburg. Na twee winstpartijen tegen Baronie en Unitas zal Groene Ster ook tegen de huidige nummer 8 van de ranglijst vol voor de zege willen gaan. Aftrap in Heerlerheide is om 14.30 uur.

Volop lachende gezichten bij Groene Ster na afloop van het duel van verleden week tegen Unitas. De 1-0 zege in de slotminuten geeft de groen-witten vertrouwen richting de laatste tien duels in de Derde Divisie Zondag. In de onderste regionen ging Groene Ster op doelsaldo het puntgelijke Gemert voorbij en zag ook dat de kloof naar boven is geslonken. Met de ontmoeting tegen OJC Rosmalen in het verschiet wacht er weer een nieuwe sportieve uitdaging om het verschil van zeven punten met de promovendus te verkleinen en zo aan te klampen in de brede middenmoot. Het collectief wat Groene Ster etaleerde tegen Baronie en Unitas moet de opmaat zijn om in elk duel voor het maximale te strijden.

Met 9 winstpartijen, 6 remises en 9 verliespartijen en een achtste plek draait OJC Rosmalen als nieuwkomer verdienstelijk mee in de Derde Divisie Zondag. De ploeg van de ervaren hoofdtrainer Willem Leushuis boekte vorige week een 0-0 gelijkspel tegen Blauw Geel’38 en baarde een week daarvoor opzien door titelpretendent VVSB in eigen huis met 2-5 te verslaan. Een uitslag die nog maar eens aangeeft dat in deze competitie elke wedstrijddag weer van alles mogelijk is in een spannende competitie welke de komende maanden op diverse fronten beslist zal worden. Eerder dit seizoen ging er een 2-2 eindstand in de boeken in het onderlinge treffen tussen OJC Rosmalen en Groene Ster. De groen-witten speelden toen een sterke eerste helft waarin verzuimd werd de 1-2 voorsprong uit te bouwen om vervolgens in de slotminuut alsnog de gelijkmaker te moeten incasseren.

Wij hopen iedere Groene Ster-supporter van jong tot oud komende zondagmiddag op sportpark Pronsebroek te mogen begroeten om de jongens als 12e man langs de lijn te ondersteunen.


Zondag 19 maart 2023

Groene Ster – OJC Rosmalen

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Luc Baars uit Tilburg

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 19 UDI’19 VVSB 14.00 uur
19-03-2023 JOS Watergraafsmeer Gemert 14.00 uur
Periode 2 Hercules ADO’20 14.00 uur
  UNA TOGB 14.30 uur
  Groene Ster OJC Rosmalen 14.30 uur
 
 
 
 
 

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 19 maart 2023 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – OJC Rosmalen 1 Gianni Pagana pupil van de week. De 11-jarige Gianni is speler van Groene Ster JO12-4 en zit in groep 7 van Bassischool De Ganzerik. Zijn favoriete club is Paris Saint-Germain en zijn favoriete speler is Neymar Jr. en bij Groene Ster is Dennis Petit zijn favoriet. Gianni voorspelt een 4-2 overwinning voor Groene Ster tegen OJC Rosmalen. Groene Ster wenst Gianni veel plezier en een leuke middag.

 

 

BORDPONSOR VAN DE WEEK

SPONSOR VAN DE WEEK EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *