Selectienieuws (4) 2023-2024: Groene Ster legt aanvaller Levi Golsteijn vast

De nieuwe technische staf voor het komende seizoen is gestart met de voorbereidingen. Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie voor seizoen 2023-2024. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit vierde bericht kunnen wij u de derde nieuwkomer presenteren voor het nieuwe seizoen 2023-2024.

De 20-jarige vleugelaanvaller Levi Golsteijn maakt komend seizoen de overstap naar RKSV Groene Ster. Levi verruilt vierdedivisionist EVV uit Echt voor de sterdragers. De in Roosteren woonachtige Levi Golsteijn maakte voor zijn overstap naar EVV maar liefst twaalf jaar deel uit van de jeugdopleiding van Roda JC. De linksbenige aanvaller kan zowel op de rechter als linkervleugel uit de voeten. Als jeugdig talent maakte Levi deel uit van de selectie van het Nederlands jeugdelftal O15. Bij Roda JC O21 waren Jordy Reneerkens en Marco van Hoogdalem, de nieuwe technische staf van Groene Ster voor komend seizoen, zijn trainers. Ook met oud-Groene Ster speler Nathan Rutjes heeft de aanvaller prettig samengewerkt in Kerkrade. Het vertrouwen van Levi in de werkwijze van de nieuwe technische staf van Groene Ster en de uitdaging om op hoog niveau te spelen in de Derde Divisie Zondag deed de aanvaller besluiten om de switch van EVV naar Groene Ster te maken. Eerder al bereikte Groene Ster akkoord met EVV-spits Bjorn Stassen die ook in seizoen 2023-2024 de gelederen van de Heerlerheidse derdedivisionist komt versterken.   

Groene Ster heet Levi alvast van harte welkom bij onze vereniging en wenst hem veel succes in het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *