Groene Ster JO12-1 (opnieuw) KAMPIOEN!

Nadat Groene Ster JO12-1 in de eerste fase van de competitie het kampioenschap net misliep, is het team daarna op stoom gekomen.

In de tweede fase werd er een mooi ongeslagen kampioenschap behaald in de tweede klasse. In fase 3 bleek dat ook in de eerste klasse met goed voetbal ongeslagen het kampioenschap werd behaald. Een geweldige prestatie van deze lichting voetballers. Op zondag 26 februari jl. werd Groene Ster JO12-1 gehuldigd in de kantine en werd er een leuke voorwedstrijd gespeeld tegen Gemert JO12-1 en mochten de spelers de eerste elftallen van Groene Ster en Gemert begeleiden bij de opkomst op het hoofdveld. Beide jeugdteams troffen elkaar mede ook in het kader van de samenwerking met FC Robinstijn. 

In de laatste en vierde fase van dit seizoen is Groene Ster JO12-1 goed gestart in de hoofdklasse (4e fase).

Proficiat Groene Ster JO12-1 met de behaalde kampioenschappen! Wij als Groene Ster wensen het team en begeleiding veel succes in de laatste fase van de competitie seizoen 2023-2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *