Groene Ster ontvangt HSC’21 op sportpark Pronsebroek

De nieuwe maand april is aangebroken en de competitie in de Derde Divisie Zondag gaat de twee beslissende maanden in. Komende zondag alweer speeldag 27 van deze voetbaljaargang als HSC’21 uit Haaksbergen afreist naar Limburg en om 14.30 uur de opponent is voor Groene Ster. Wederom een finale voor de sterdragers om te proberen een resultaat af te dwingen in de strijd om de onderste regionen te verlaten.

Na de twee winstpartijen tegen Baronie en Unitas heeft Groene Ster een pas op de plaats moeten maken na de opvolgende nederlagen tegen OJC Rosmalen en DEM. Twee wedstrijden met ieder zijn eigen verhaal waar ook zomaar een ander resultaat tot de mogelijkheden behoorde. Het onbenut laten van de vele kansen in Beverwijk zorgde ervoor dat Groene Ster (doel)puntloos afgelopen zondag huiswaarts keerde. Zondagmiddag voor eigen publiek ligt er weer een nieuwe sportieve uitdaging voor Groene Ster te wachten met tegenstander HSC’21, de groen-witten uit Haaksbergen. HSC’21 heeft de sterke derde periode (met deelname aan de nacompetitie) van vorig seizoen doorgetrokken en is richting eindfase van de competitie een degelijke subtopper op de zesde plaats. De ploeg van trainer Daniël Nijhof, die een zevende seizoen als hoofdtrainer van HSC’21 komend seizoen eraan vastplakt, moest afgelopen zondag een 0-3 thuisnederlaag tegen UNA slikken en zal dit bij Groene Ster willen uitwissen. Eerder dit seizoen eindigde het onderlinge treffen in Haaksbergen in een 1-1 gelijkspel. Na de openingstreffer van Groene Ster via Chefrino Eind scoorde Jules Stokkers namens HSC’21 de gelijkmaker en daarmee een 1-1 eindstand. Zondagmiddag wordt Groene Ster – HSC’21 afgetrapt om 14.30 uur als arbiter Luca Cantineau de 22 spelers tot voetbal zal manen.

Al met al weer een interessant affiche in de spannende competitie van de Derde Divisie Zondag. Zondagmiddag 2 april hopen wij u allemaal weer te mogen begroten in Heerlerheide om de jongens als 12e man van de nodige support te voorzien op sportpark Pronsebroek.

Balsponsor
De wedstrijdbal voor de wedstrijd Groene Ster – HSC’21 wordt gesponsord door Rob en Dré Rijnders, twee clubmensen van het eerste uur en trouwe supporters van het eerste elftal. Groene Ster bedankt beide heren voor de ondersteuning aan onze vereniging.


Zondag 2 april 2023

Groene Ster – HSC’21

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Luca Cantineau uit Voorburg

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 27 VVSB Blauw Geel’38 3-2
02-04-2023 UNA OSS’20 1-1
Periode 3 Hercules DEM 14.00 uur
  TOGB Gemert 14.00 uur
  ADO’20 Unitas 14.00 uur
  Quick Dongen 14.00 uur
  UDI’19 JOS Watergraafsmeer 14.00 uur
  OJC Rosmalen Baronie 14.00 uur
  Groene Ster HSC’21 14.30 uur
 

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 2 april 2023 zijn bij de wedstrijd Groene Ster 1 – HSC’21 1 Ramy en Rayan al Rubaie de pupillen van de week. De 10-jarige Ramy is speler van Groene Ster JO10-2 en zit in groep 6 van Bassischool De Trampoline. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Kylian Mbappé en bij Groene Ster is Joey Dekkers zijn favoriet. Ramy voorspelt een 4-3 overwinning voor Groene Ster tegen HSC’21. De 7-jarige Rayan is speler van Groene Ster JO8-3 en zit in groep 3 van Bassischool De Trampoline. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Kylian Mbappé en bij Groene Ster is Joris de Kleijn zijn favoriet. Rayan voorspelt een 5-2 overwinning voor Groene Ster tegen HSC’21. Groene Ster wenst Ramy en Rayan veel plezier en een leuke middag.

 

SPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *