Super Sunday bij Groene Ster op zondag 7 mei 2023

Op zondag 7 mei aanstaande is er een heuse SUPER SUNDAY bij Groene Ster. Sportpark Pronsebroek zal deze dag bruisen van voetbalactiviteiten.

Kampioenswedstrijd Groene Ster Vrouwen
In de ochtenduren (aanvang: 11.30 uur) van zondag 7 mei spelen de vrouwen van Groene Ster de kampioenswedstrijd tegen Woander Forest uit Merkelbeek. Bij een gelijkspel of winst is het kampioenschap een feit voor onze dames. Een uniek moment voor onze vereniging. Wij roepen dan ook onze leden en supporters op, om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn om het team aan te moedigen. Er zullen rondom de wedstrijd volop sfeeracties zijn.

11.30 uur -> Groene Ster VR1 – Woander Forest VR2 (HOOFDVELD GROENE STER)

Belangrijke wedstrijd voor lijfsbehoud Groene Ster 1
In de middag (aanvang: 14.30 uur) speelt de hoofdmacht van Groene Ster de uiterst belangrijke wedstrijd tegen UDI’19 uit Uden. Voor Groene Ster 1 is winst noodzakelijk om in de resterende vier competitiewedstrijden het klassenbehoud veilig te stellen.

14.30 uur -> Groene Ster 1 – UDI’19 1 (HOOFDVELD GROENE STER)

DJ Sandy zal vanaf 13.00 uur tot 19.00 uur zorgdragen voor de juiste stemming. Wij roepen al onze teams (jeugd en senioren), onze leden, supporters en sponsoren dan ook op om op deze zondag onze teams massaal te komen ondersteunen en er een onvergetelijke dag van te maken.

Overig programma zondag 7 mei 2023

10.00 uur: Groene Ster 4 – UOW’02 4 (VELD 2)

12.00 uur: Groene Ster 6 – FC Landgraaf 5 (VELD 2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *