Groene Ster maakt zich op voor beslissende maand mei

Nog vier speelrondes en dan vallen alle beslissingen in de Derde Divisie Zondag seizoen 2022-2023. Wie wordt er kampioen, wie pakt de derde periodetitel, welke twee ploegen (plek 17 en 18) degraderen rechtstreeks naar de Vierde Divisie en welke twee ploegen (plek 15 en 16) dienen via de nacompetitie (start donderdag 1 juni 2023) het lijfsbehoud veilig te stellen. Het zijn allemaal vragen waar in de maand mei 2023 antwoorden op zullen komen.

Groene Ster staat na 30 duels in de gevarenzone net onder de streep op een 15e plek en heeft met JOS Watergraafsmeer (14e plek met 1 punt verschil), OSS’20 (13e plek, 3 punten verschil) en Gemert (12e plek, 4 punten verschil) drie concurrenten boven zich. Van deze vier ploegen heeft Groene Ster na 30 duels het betere doelsaldo (-11) ten opzichte van JOS Watergraafsmeer (-32), OSS’20 (-16) en Gemert (-15).

Hoe ziet het resterende programma eruit? Groene Ster speelt op zondag 7 mei het belangrijke thuisduel tegen nummer laatst UDI’19, daarna volgen twee uitduels in Brabant bij UNA (14 mei) en Dongen (21 mei) om vervolgens de competitie af te sluiten in Heerlerheide op zondag 28 mei tegen Hercules.

Onderstaand de huidige stand na 30 duels en het resterende programma van de laatste vier speelrondes in de Derde Divisie Zondag.

De stand na 30 duels:

Het resterende programma:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *