Groene Ster JO19-1 draait achterstand om en blijft ongeslagen koploper

Groene Ster JO19-1 boekte afgelopen zaterdag een doelpuntrijke 4-2 overwinning tegen SC Irene JO19-1. De zege kreeg pas in het laatste half uur gestalte toen Groene Ster JO19-1 zich knap herstelde van een 0-2 achterstand en alsnog het duel liet kantelen in groen-wit voordeel. Groene Ster JO19-1 blijft daardoor koploper in de laatste fase van seizoen 2022-2023 in de hoofdklasse.

Tegen een dapper spelend SC Irene JO19-1, de nummer laatst van de competitie, had Groene Ster JO19-1 de handen vol. De opponent uit Tegelen nam zelfs de leiding op sportpark Pronsebroek en kreeg in de eerste helft nog een aantal mogelijkheden op meer. Na een 0-1 ruststand leek Groene Ster JO19-1 in de tweede helft wakker geschud en zocht steeds meer met prima combinaties de aanval. Na een bal op de paal voor Groene Ster wisten de bezoekers de score te verdubbelen. Voor Groene Ster het sein om een tandje bij te schakelen en met enkele wissels van trainer/coach Brian Goessens alles op de aanval te zetten. Binnen mum van tijd werd de stand gelijk getrokken door doelpunten van Tarik El Kasmi en Dani Hoyer die met een fraaie pegel raak kogelde. Daarna zorgde Monir Afansiou met een rake volley voor de 3-2 voorsprong en was het slotakkoord voor Tarik El Kasmi met een intikker (4-2).

Groene Ster JO19-1 toont veerkracht en blijft in het ongeslagen spoor de ranglijst aanvoeren. De competitie is echter met nog zes resterende duels net over de helft verstreken. De komende maand mei wordt beslissend met nog vier duels op de zaterdagmiddag en twee midweekse wedstrijden. Komende zaterdag komt SHH JO19-1 naar Heerlerheide, waarna de midweekse topper bij achtervolger SC Leeuwen JO19-1 op de agenda staat. Succes mannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *