Selectienieuws (9) 2023-2024: Drie selectiespelers ook in nieuwe seizoen bij Groene Ster

De nieuwe technische staf voor het komende seizoen is gestart met de voorbereidingen. Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie voor seizoen 2023-2024. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit negende bericht maken wij een vervolg met het aanblijven van de drie volgende spelers in de selectie voor het nieuwe seizoen 2023-2024.

CLINT GHIJSEN
De in de winterpauze van het Zweedse Österlen naar Groene Ster gekomen Clint Ghijsen zal ook komend seizoen 2023-2024 voor Groene Ster spelen. De 23-jarige middenvelder genoot zijn voetbalopleiding bij Roda JC en kwam daarna uit voor het Belgische KSK Tongeren. De gedreven in Hulsberg woonachtige Clint Ghijsen zal eerst het lopende seizoen positief afmaken en heeft na een goed gesprek met de nieuwe trainers Jordy Reneerkens en Marco van Hoogdalem de overtuiging ook in het nieuwe seizoen bij Groene Ster op zijn plek te zijn met als streven om als vaste basisspeler van waarde te zijn voor de ploeg.

MARC VAN WERSCH
De 33-jarige ervaren doelman Marc van Wersch maakt ook in het nieuwe seizoen weer deel uit van de de selectie van de hoofdmacht van Groene Ster. De uit de eigen jeugd afkomstige sluitpost toont zich al jarenlang een betrouwbare keeper die op het tweede elftal in de sterke reserve hoofdklasse zijn mannetje weet te staan. Daarnaast is Marc een clubman van het eerste uur en is hij altijd beschikbaar zodra de technische staf van het eerste elftal een beroep op hem moet doen. Met het aanblijven van de boomlange doelman is het nieuwe trainersduo verheugd komend seizoen over een voltallig keepersgilde te beschikken.

SHOLA OLUGBEGA
Aanvaller Shola Olugbela begint komend seizoen aan zijn derde seizoen bij Groene Ster. De in de zomer van 2021 aangetrokken aanvaller van het beloftenelftal van MVV O21 wil na twee seizoenen met veel blessureperikelen weer topfit aan een nieuwe voetbaljaargang starten. Shola, die via FC Hoensbroek zijn voetbalopleiding genoot in de jeugd van Fortuna Sittard en de beloften van MVV, maakte zijn officiële minuten in de hoofdmacht voor Groene Ster vooral via enkele invalbeurten. De sympathieke 20-jarige aanvaller wil aan de nieuwe trainersstaf in de nieuwe selectie voor komend seizoen laten zien wie de echte Shola is.

Groene Ster toont zich tevreden met het langere verblijf van genoemde selectiespelers bij onze vereniging en wenst allen veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *