Selectienieuws (10) 2023-2024: Safouane Ahidar continueert zijn voetbalroots bij Groene Ster

De nieuwe technische staf voor het komende seizoen is gestart met de voorbereidingen. Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie voor seizoen 2023-2024. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit tiende bericht maken wij bekend dat aanvaller Safouane Ahidar ook in seizoen 2023-2024 de groen-witte clubkleuren blijft verdedigen.

SAFOUANE AHIDAR
De 24-jarige Safouane Ahidar is bezig aan zijn tweede seizoen bij Groene Ster en zal ook komende voetbaljaargang 2023-2024 voor de sterdragers uitkomen. De uiterst creatieve linkspoot wil ook komend jaar voetballend weer zijn visitekaartje afgeven, zoals hij dat ook in zijn eerste seizoen heeft gedaan. Met zijn kwaliteiten kan een in vorm zijnde Safouane Ahidar aanvallend het verschil maken. Niet alleen door zelf te scoren maar ook als aangever succesvol te zijn. De rasvoetballer is naast het voetballen continue met sport bezig en timmert als personal trainer flink aan de weg. Daarnaast bevalt hem de terugkeer in 2021 bij Groene Ster nog steeds prima, de club waar zijn voetbalroots liggen en waar Safouane als jong spelertje op 5-jarige leeftijd met voetballen begon.

Groene Ster is verheugd met het aanblijven van Safouane en wenst hem veel succes met zijn langer verblijf bij onze vereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *