Hoofdtrainer Maurice Verbunt en Groene Ster JO19-1 te gast op Nationaal trainerscongres VVON

Onder leiding van hoofdtrainer Maurice Verbunt was Groene Ster JO19-1 afgelopen vrijdag 19 mei te gast op het Nationale trainerscongres van de VVON (Vereniging Van Oefenmeesters Nederland) bij Be Quick’28 in Zwolle. Tijdens dit congres werden eveneens de VVON-Awards voor de ’beste trainer-coach per VVON-district’ uitgereikt.

Maurice Verbunt verzorgde in het Lumen Event Center een presentatie voor de 750 aanwezige trainers en een veldtraining op het hoofdveld van Be Quick’28 met Groene Ster JO19-1. Een aansprekende ervaring voor ons hoogste jeugdelftal en het beste bewijs hoe goed trainer Maurice Verbunt en onze vereniging, mede door de prima organisatie van het trainerscongres in februari 2023 bij Groene Ster, staan aangeschreven bij de bond van oefenmeesters.

Een reactie

op “Hoofdtrainer Maurice Verbunt en Groene Ster JO19-1 te gast op Nationaal trainerscongres VVON
Een reactie op “Hoofdtrainer Maurice Verbunt en Groene Ster JO19-1 te gast op Nationaal trainerscongres VVON
  1. Beste Maurice,

    Ik vond je presentatie, alsmede je training zeer inspirerend. Je hebt op een duidelijke, goed volgbare wijze laten zien hoe je met spelprincipes kunt werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *