Selectienieuws (12) 2023-2024: Tom Hajjaji maakt overstap naar Groene Ster

De nieuwe technische staf voor het komende seizoen is gestart met de voorbereidingen. Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie voor seizoen 2023-2024. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit twaalfde bericht kunnen wij wederom een nieuwkomer presenteren voor seizoen 2023-2024.

De 24-jarige aanvaller Tom Hajjaji verruilt eersteklasser EHC/Heuts voor derdedivisionist Groene Ster. Tom kan op meerdere posities uit de voeten en speelt als een aanvallende middenvelder en vleugelspeler. De technisch begaafde middenvelder voetbalde in het verleden in de jeugd van onder andere Standard Luik, Anderlecht, MVV en Beerschot en speelde ook enkele interlands met het O23-team van Marokko. Bij EHC heeft hij, na in de winterpauze te zijn overgekomen van Patro Eisden, zijn visitekaartje afgegeven met een aantal belangrijke doelpunten op de weg naar handhaving. De aanvallend ingestelde Tom Hajjaji, die zowel de Belgische als Marokkaanse nationaliteit bezit, heeft volop ambities en streeft daarbij naar het hoogste niveau. De overgang naar Groene Ster sluit daar naadloos op aan als een nieuwe en uitdagende vervolgstap in zijn voetbalcarriรจre.

Groene Ster heet Tom alvast van harte welkom bij onze vereniging en wenst hem veel succes in het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *