Geslaagd kampweekend jeugd Groene Ster

De JO7 tm JO11 pupillen van Groene Ster kunnen terugkijken op een zeer geslaagd kampeerweekend in Wijlre. We bezochten weer onze vertrouwde locatie, kampeerboerderij ’t Leienhoes. Zoals altijd werden we hier weer met open armen ontvangen. Het was minder druk dan voorgaande jaren, maar dat kon de pret niet drukken. De in totaal 43 kinderen genoten met volle teugen van een weekend vol spel, ontspanning en een hele hoop lol. Door het mooie weer en het gebrek aan wifi, waren de kinderen constant buiten in de weer. Ze waren weer razend enthousiast over de mooie luchtkussens. Deze werden net als eerdere jaren beschikbaar gesteld door Anytyme ’t Smulhoekje en waren dus wederom een groot succes.

Hopelijk spreekt het zich goed rond, zodat we volgend jaar weer met een grotere groep kinderen aanwezig zijn. De foto’s geven een goed beeld van het leuke weekend weer.

Dit weekend was niet mogelijk zonder de inzet van ons jeugdkader. Een welgemeend dankjewel aan iedereen die meegeholpen heeft aan het slagen van dit weekend. Een groep kaderleden en vaste vrijwilligers die begrijpen, dat het dit weekend in eerste instantie om de kinderen gaat en hier perfect naar handelen.

Tevens op deze plaats een dankwoord aan de sponsoren die op verschillende manieren ons kampweekend financieel of door het beschikbaar stellen van bedrijfsinventaris gesteund hebben:

  • Cafetaria/lunchroom Anytyme ’t Smulhoekje

AnyTyme ’t Smulhoekje – Eten bestellen in Heerlen (anytyme-t-smulhoekje-heerlen.nl)

  • Bazuin Verzekeringen & Hypotheken

Bazuin Verzekeringen & Hypotheken – Verzekeringen & Hypotheken

  • Handelsmaatschappij Bosheide

Home – Bosheide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *