JAKO nieuwe kledingpartner Groene Ster bij Sport 2000 Parkstad

In nauwe samenwerking met Sport2000 Parkstad zal JAKO vanaf het nieuwe seizoen 2023-2024 kledingpartner zijn van RKSV Groene Ster.

De start van een nieuw hoofdstuk waarin JAKO, een betrouwbaar Duits sportkledingmerk, de komende zes jaar sportkledingpartner van onze vereniging zal worden.

Dit alles in nauwe samenwerking met Sport2000 Parkstad. De kledinglijn van Groene Ster voor trainingspakken, poloshirts en T-shirts zal tot 2026 de nieuwste JAKO Teamline Power zijn.

Speciaal voor de leden van Groene Ster zal er tijdelijk een extra hoge korting zijn van maar liefst 30% op de gehele JAKO Teamline Power.

Broekje en kousen voor jeugdleden tijdelijk voor slechts EUR 20,00
Onze leden worden in de gelegenheid gesteld om tot de start van de nieuwe competitie in september met een tijdelijk speciale hoge korting van maar liefst 30% (prijs met korting per set junior EUR 20,00 en senior EUR 22,00) een nieuw wedstrijdbroekje en kousen aan te schaffen. Daarnaast wordt kosteloos het Groene Ster clublogo op het broekje aangebracht. Wij vertrouwen er dan ook op dat onze jeugdleden hier allen gebruik van maken, zodat bij de start van het nieuwe seizoen alle jeugdteams in een uniforme wedstrijdkleding kunnen aantreden. Dus met de JAKO-broekjes en kousen.

Het deskundig personeel van Sport2000 geeft u graag advies. Tevens het adres voor voetbalschoenen voor onze leden.

Adres:
Sport2000 Parkstad
Wiebachstraat 77A
6466 NG Kerkrade (bij Roda JC Stadion)
Tel. 045-5421855

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *