Teamindelingen en start trainingen jeugd RKSV Groene Ster seizoen 2023-2024

De voorlopige teamindelingen van de jeugdteams JO14 t/m JO19 en MO15 t/m MO17 voor het seizoen 2023-2024 zijn in de afgelopen periode samengesteld door de jeugdcommissie in samenspraak met de jeugdtrainers.

Binnen de jeugdafdeling zijn nog niet alle teams bezet met trainers/leiders. Zowel bij de junioren als bij de pupillen. Bekijk dan ook onze extra oproep hiervoor. Wij doen een oproep aan ieder, maar zeker aan ouders, bekenden, vrienden en overige Groene Ster jeugd (JO17 en JO19) en seniorenleden. Ga aan de slag bij onze jeugdafdeling. Ook scheidsrechters zijn van harte welkom. Wil je meer info of heb je interesse? Spreek een van de coördinatoren aan of stuur een e-mail naar [email protected].

De start van de trainingen van de teams zal door de trainers/leiders rechtstreeks naar de spelers/speelsters worden gecommuniceerd, indien anders aangegeven bij onderstaande teamindeling.

Het definitieve trainingsschema met veldindeling zal spoedig gepubliceerd worden. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden tijdens de trainingen bij de coördinatoren of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Aanmelden kan ook digitaal gebeuren via https://www.groenester.nl/lid-worden/

De teamindelingen van JO7 t/m JO13 zal spoedig volgen.

Onderstaand kunt u de voorlopige teamindelingen met trainers/leiders bekijken van alle jeugdteams.

UPDATE 20-08-2023:

<Bekijk indelingen en voorlopig trainingsschema Groene Ster JO14/JO19 en MO15 t/m MO17 seizoen 2023-2024>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *