Beloften Groene Ster kloppen FC Landgraaf

In de aanloop naar het seizoen 2023-2024 is ook het vrijwel geheel vernieuwde beloften elftal (Groene Ster 2) volop bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De grote selectie (21 spelers) trainde de afgelopen twee weken intensief, hield een trainingsdag en speelde al een wedstrijd tegen het Duitse Vaalserquartier (1-3 verlies). Afgelopen zaterdag stond de tweede oefenwedstrijd op het programma tegen het uit de derde klasse gedegradeerde FC Landgraaf, waar oud-Groene Ster speler en assistent-trainer Dave Zafarin hoofdtrainer is.

De equipe van het trainersduo John Temmink/Leon Coolen liet bij vlagen zien over voldoende individuele en voetballende kwaliteiten te beschikken. Na een 1-1 ruststand werd er een verdienstelijke 1-2 overwinning behaald. Beide doelpunten werden gescoord door nieuwkomer Fahad Abdalla. De vermeende jacht van FC Landgraaf naar de gelijkmaker bleef zonder succes, mede door goed keeperswerk van Groene Ster-doelman Marc van Wersch.

In de komende twee weken zal Groene Ster 2, aangevuld met spelers uit de selectie van de hoofdmacht, deelnemen aan het jaarlijkse Kampioenschap van Heerlen.

Programma:
Dinsdag 15 augustus 2023:

Groene Ster – Sporting Heerlen (19.30 uur)
Zaterdag 19 augustus 2023:
EHC – Groene Ster (18.00 uur)
Dinsdag 22 augustus 2023:
Bekkerveld – Groene Ster (20.00 uur)

Bekijk foto’s FC Landgraaf 1 – Groene Ster 2 (bron: Tom de Cock)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *