Vacatures bij Groene Ster: Kantinebeheer

In ons team van vaste beheerders van onze kantine, zijn wij dringend op zoek naar uitbreiding. Wij zijn dan ook per direct op zoek naar hulp in onze kantine. De werkzaamheden vinden plaats in de avonduren (gemiddeld een avond per week) en op zaterdag en zondag als de wedstrijden zijn. De beheerders maken zelfstandig een maandschema, wie wanneer werkt. Voor deze functie is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Ben je enthousiast, serieus, klantvriendelijk en een teamplayer en spreekt de functie jou aan en wil je wat extra’s doen voor onze vereniging Groene Ster, laat het ons dan snel weten. Ook als je meer informatie wenst. Stuur een mail naar [email protected] of neem contact op met bestuurslid kantinezaken Matthew Stassar of voorzitter Jos Op ’t Eijnde 06 10017082.

Kantine vrijwilligers
Daarnaast zijn wij voortdurend op zoek naar vrijwilligers in de kantine, die de vereniging op vrijwillige basis willen helpen bij thuiswedstrijden van het eerste elftal en grote activiteiten/evenementen. Extra hulp in de kantine is altijd welkom en heel hard nodig. Wij hopen dat onder onze oudere (jeugd) leden en senioren en ook ouders van (jeugd)leden een aantal enthousiaste vrijwilligers opstaan, die ons willen helpen. De frequentie waarop je een ochtend-, middag of avonddienst draait is in overleg. Heb je belangstelling laat het weten, zie bovenstaand de contactpersonen en email adres.

Onze kantine is zeven dagen per week open bij jeugd en senioren trainingen en wedstrijden, dat willen wij graag zo houden, maar dat lukt niet zonder voldoende beheerders en extra vrijwilligers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *