Jeugdlid Groene Ster in het zonnetje gezet bij Roda JC – TOP Oss

Afgelopen vrijdag is ons jeugdlid Noud Gorissen (JO10) door onze partner FC Robinstijn in het zonnetje gezet. Noud heeft door FC Robinstijn en Roda JC een avond beleefd die hij niet snel zal vergeten. Het begon allemaal al buiten het stadion waar hij werd ontvangen door twee mensen van FC Robinstijn. Na een korte uitleg aan Noud, zijn Moeder en zus gingen via de hoofdingang door de spelersingang richting de persruimte voor ontvangst met drinken een stukje vlaai.

Nadat hij zich omgekleed had in FC Robinstijn tenue was het tijd voor het echte programma. Maar voordat hij naar buiten kon kreeg hij een speciale FC Robinstijn aanvoerdersband . Noud heeft daarna van dichtbij kunnen kijken naar de warming-up van de spelers, waarna hij van de spelers een high-five kreeg toen ze naar binnen liepen.

Van Ard van Peppen kreeg Noud een Roda JC bal en nadat alle spelers naar binnen waren ging Noud de scheidsrechter ontmoeten. Toevallig van het deze keer Pol van Boekel, die zelf ambassadeur is van fc Robinstijn.

Nadat hij had kennisgemaakt met de scheidrechter was het tijd om zich klaar te maken om het veld op te gaan. Samen met de scheidsrechter liep Noud het veld op gevolgd door alle spelers. De wedstrijd kon Noud bekijken in een dug-out naast het veld. Hier zag hij hoe Roda JC de wedstrijd met 2-0 won.

Tevens heeft hij alle spelers en de trainers ontmoet. Die hebben de bal voorzien van vele handtekeningen, waarna het tijd was om naar huis te gaan.

Als extra bonus kreeg hij ook nog de handschoenen van keeper Koen Bucker.

Wij willen FC Robinstijn, Roda JC en Roda JC kidsclub bedanken voor de mooie avond.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *