Groene Ster voor tweede keer naar Zeeland

Op de laatste dag van september speelt Groene Ster voor de tweede keer deze maand een uitduel in de provincie Zeeland. Dit keer wacht op zaterdagmiddag (aftrap: 15.00 uur) de krachtmeting met promovendus Kloetinge. De Zeeuwen pakten in de laatste twee duels tweemaal een identieke 2-0 winst (Baronie en Unitas) en lijken daarmee de weg omhoog te hebben ingezet. Om aan te blijven klampen heeft Groene Ster een positief resultaat nodig. Veel belangen derhalve in het treffen tussen de huidige nummers 8 en 11 van de ranglijst.

Groene Ster en Kloetinge treffen zich zaterdagmiddag voor het eerst in competitieverband. In de TOTO KNVB Beker was er al eens eerder onderonsje tussen beide verenigingen. Vier jaar geleden in september 2019 wist Groene Ster via Kloetinge (2-0 winst) het hoofdtoernooi van de landelijke bekerstrijd te behalen. Kloetinge, destijds eersteklasser, heeft zich in de voorbije jaren middels twee promoties opgewerkt tot derdedivisionist. Met acht punten na de eerste zes speeldagen is een achtste plek een verdienstelijk resultaat voor de ploeg van de in Limburg woonachtige hoofdtrainer Jurriaan van Poelje. De Zeeuwse trainer predikt aanvallend en gedurfd voetbal en wil ook in de Derde Divisie B hoge ogen gooien.

Groene Ster moest afgelopen zondag wederom in de slotfase het onderspit delven in een gelijkopgaand duel tegen het fysiek sterke TOGB. Zaterdagmiddag liggen er weer nieuwe kansen en zullen de sterdragers weer vanuit het collectief aan de aftrap moeten verschijnen om een positief resultaat mee terug naar Limburg te nemen.

Geef u op voor de busreis naar Kloetinge!
Aanstaande zaterdag vertrekt de supportersbus om 11.00 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Kloetinge. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 18.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Wesselopark
Noordeinde 5
4481 BJ Kloetinge

Zaterdag 30 september 2023

Kloetinge – Groene Ster

Locatie: Sportpark Wesselopark

Scheidsrechter: Martijn Kieft uit Putten

aanvang: 15.00 uur (vertrek bus: 11.00 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 7 Barendrecht Hoek 14.30 uur (zat)
30-09-2023/01-10-2023 SteDoCo OJC Rosmalen 14.30 uur (zat)
Periode 1 Kloetinge Groene Ster 15.00 uur (zat)
  Sportlust’46 OSS’20 15.00 uur (zat)
  TOGB TEC 18.00 uur (zat)
  Quick Gemert 14.00 uur
  AWC Unitas 14.00 uur
  UNA Baronie 14.30 uur
  Meerssen Blauw Geel’38 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *