Groene Ster JO13-2 maakt furore op trainingskamp

Op woensdag 20 september jl. kon de training van de jeugd helaas niet doorgaan in verband met de topwedstrijd in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker tussen Groene Ster en Kozakken Boys.

Hier wisten de trainers van Groene Ster JO13-2 een sportieve oplossing voor te bedenken om uit te wijken naar de welbekende trappen in Landgraaf om aldaar een goed georganiseerde bootcamp voor de toppers van de JO13-2 te laten plaatsvinden. Een geslaagd alternatief waarbij iedereen zich goed in het zweet heeft gewerkt.

Met veel energie, plezier en vastberadenheid werden de trappen bedwongen en overwonnen om vervolgens deze geslaagde teamprestatie te eindigen onder het genot van welverdiend vers fruit en een lekker drankje.

Een top avond waarbij de betrokkenheid van de ouders laat zien dat we trots mogen zijn op deze leuke groep, aldus de trainers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *