Groene Ster JO14-3 bekert verder na glansrijke ongeslagen reeks in eerste fase

De jongens van Groene Ster JO14-3 zijn donderdagavond 26 oktober als eerste geëindigd in derde klasse en verzekeren zich daarmee van een plekje in de knock-out fase van het bekertoernooi.

Al vroeg in deze fase 1 was het duidelijk dat het in deze poule tussen Sportclub Jekerdal en Groene Ster zou gaan. Na een gelijkspel (2-2) tegen Jekerdal halverwege de competitie, was het dan ook zaak om onze eigen wedstrijden te winnen en zoveel mogelijk te scoren. Plek 1 zou wel eens op doelsaldo beslist kunnen gaan worden. De wedstrijd tegen SV Geuldal in de herfstvakantie werd nipt met 6-5 gewonnen. De angst was er dat deze uitslag de strijd op doelsaldo zou kosten. Gelukkig had ook Jekerdal last van het “herfstvakantie syndroom”, zij liepen op dezelfde dag tegen een nederlaag aan.  

In de laatste wedstrijd tegen Sporting Heerlen liet het team zien waartoe ze in staat zijn en dat ze hun zenuwen goed onder controle hadden. Een mooie 1-13 werd als afsluiting neergezet!

De trotse trainers na afloop: “Het is geweldig om mee te maken dat we een paar jaar geleden nog in de 5e klasse acteerde en nu mogen gaan proeven van de 2e klasse, daar doe je het voor.”  

Proficiat boys en veel succes in de beker en competitie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *