Groene Ster voor eigen publiek tegen Sportlust’46

Voordat de cupkoorts gaat stijgen met de bekerclash Groene Ster – Vitesse op dinsdag 31 oktober 2023 (20.00 uur) branden eerst zaterdagavond de lampen op sportpark Pronsebroek als hoogvlieger Sportlust’46 te gast is. Na eerder al op vreemde bodem op zaterdagmiddag gevoetbald te hebben tegen een traditionele zaterdagclub (Hoek en Kloetinge) wacht nu de eerste thuiswedstrijd op zaterdagavond tegen Sportlust’46 uit Woerden. Om 18.00 uur gaat de bal rollen en hopen wij u te mogen verwelkomen als twaalfde man langs de lijn.

Na een vrij weekend is het zaak voor Groene Ster om de draad in de competitie weer te pakken. Twee niet te versmaden affiches staan voor de deur met twee topduels in vier dagen tijd. Met Sportlust’46 treft Groene Ster een onbeschreven blad. De ploeg uit Woerden greep in seizoen 2018-2019 de titel in de eerste klasse en in het daaropvolgende seizoen 2019-2020 stond Sportlust’46 bovenaan in de hoofdklasse toen de competitie werd gestopt vanwege corona. Van de KNVB kreeg men vervolgens het ticket om het opvolgende seizoen voor het eerst in de historie in de Derde Divisie uit te komen. In het inmiddels vierde seizoen op divisieniveau doet Sportlust’46 volop mee voor de bovenste plaatsen met een derde plek achter de gedeelde koplopers SteDoco en UNA. 

Het vrije weekend van vorige week zal voor Groene Ster ongetwijfeld hebben bijgedragen om enkele spelers uit de lappenmand te krijgen, waardoor hoofdtrainer Jordy Reneerkens de komende reeks weer wat ruimer in zijn keuzes komt te zitten. Groene Ster weet wat het te doen staat tegen een topploeg als Sportlust’46. Met de juiste focus, mentaliteit en teamcollectief zal de strijd moeten worden aangegaan om na twee nederlagen (AWC en UNA) weer eens te kunnen gaan oogsten. In deze competitie is elke wedstrijddag weer anders en liggen er altijd mogelijkheden.

Balsponsor
De wedstrijdbal voor de wedstrijd Groene Ster – Sportlust’46 wordt gesponsord door Marcel van Eeghem, al jarenlang trouw lid en supporter van het eerste elftal. Groene Ster bedankt Marcel voor de ondersteuning aan onze vereniging.


Zaterdag 28 oktober 2023

Groene Ster – Sportlust’46

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Tim Visser uit Dinteloord

aanvang: 18.00 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 10 Hoek Kloetinge 1-1
28-10-2023/29-10-2023 TEC UNA 14.30 uur (zat)
Periode 1 Gemert Barendrecht 18.00 uur (zat)
  Groene Ster Sportlust’46 18.00 uur (zat)
  Baronie SteDoCo 18.00 uur (zat)
  OJC Rosmalen Blauw Geel’38 19.00 uur (zat)
  TOGB AWC 14.00 uur
  Unitas Quick 14.00 uur
  OSS’20 Meerssen 14.00 uur
 

PUPIL VAN DE WEEK

Zaterdag 28 oktober 2023 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Sportlust’46 1 Sara Oubouhouch pupil van de week. De 9-jarige Sara is speelster van Groene Ster JO10-2 en zit in groep 6 van Bassischool De Wegwijzer. Haar favoriete club is Real Madrid en haar favoriete speler is Jude Bellingham en bij Groene Ster is Tom Hajjaji haar favoriet. Sara voorspelt een 3-2 overwinning voor Groene Ster tegen Sportlust’46. Groene Ster wenst Sara veel plezier en een leuke middag.

 

SPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *