Nieuwe wedstrijdshirts voor Groene Ster JO13 elftallen

Op woensdag 25 oktober 2023 ontvingen de Groene Ster jeugdelftallen JO13-1, JO13-2, JO13-3 en JO13-4 nieuwe wedstrijdshirts. Maar liefst 75 nieuwe wedstrijdshirts voor de meisjes en jongens van deze elftallen.

Deze shirtsponsoring werd mogelijk gemaakt door een viertal sponsoren/partners van RKSV Groene Ster, te weten:

Pat’s Tosti Bar Heerlen
De trotse nieuwe borst shirtsponsor van de vier JO13 elftallen. Sinds de opening in 2020 is de tostibar van Patrick Byrman een niet te missen eetzaakje in de Saroleastraat geworden. Een bezoekje meer dan waard. Wij heten Pat’s Tosti Bar van harte welkom als partner van RKSV Groene Ster.

ING
ING is de komende drie seizoenen als grote sponsor/partner aan onze vereniging verbonden, met extra aandachtspunt onze jeugd en meisjes/vrouwen voetbal. ING is rug shirtsponsor van deze vier elftallen.

Keukenvisie.com
Lilian en Frans Butink, de eigenaren van keukenvisie.com, ondersteunen hiermee opnieuw onze jeugdafdeling. Waaronder het team van hun kleinzoon Kay, de zoon van jeugdcoördinator en jeugdtrainer van JO13-3 Dave Schepers.

Eerder schonk Keukenvisie.com al warming-up shirts aan onze jeugd. Bij de vier JO13 elftallen fungeren zij nu als mouwsponsor.

Springkussenparkstad.nl
Joep Jussen, vader van JO13-1 speler Mick Jussen, eigenaar van www.springkussenparkstad.nl is al enkele jaren bordsponsor bij onze vereniging en stelt voor de jeugdtoernooien en andere evenementen steeds kosteloos springkussens beschikbaar. Springkussenparkstad.nl is rug shirtsponsor bij de JO13 elftallen.

Groene Ster dankt deze sponsoren voor deze fraaie ondersteuning aan onze jeugd. Tijdens een gezellig samenzijn werden de sponsoren op de foto gezet met alle vier de elftallen en werd onder het genot van een stukje Limburgse vlaai de sponsoren bedankt.

In het bijzijn van hoofd jeugdopleiding Patrick van Tilburg en coördinator Dave Schepers, bedankte voorzitter Jos Op ’t Eijnde de sponsoren en coördinator Dave Schepers voor zijn inzet om deze shirtsponsoring rond te krijgen. Ook benadrukte hij dat deze vorm van sponsoring en betrokkenheid enorm belangrijk is voor onze vereniging. Als blijk van waardering ontvingen de sponsoren een attentie, waaronder een minishirt.

Groene Ster is steeds op zoek naar shirt-sponsoren voor onze 36 jeugdteams. Bij belangstelling neem vrijblijvend contact op met voorzitter Jos Op ’t Eijnde 06-10017082 of stuur een e-mail naar [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *