MOYO.jobs steunt Groene Ster met horeca personeel tegen Vitesse

Groene Ster mag rekenen op veel steun bij de organisatie van de bekerwedstrijd tegen eredivisionist Vitesse uit Arnhem. Zo ook van oud Groene Ster-speler Jesse Mingelers. Als mede-eigenaar van MOYO.jobs stelt hij aanstaande dinsdag 31 oktober een tweetal professionele horeca medewerkers beschikbaar die werkzaam zullen zijn voor Groene Ster. Samen met de vele vrijwilligers van Groene Ster gaan zij het publiek optimaal bedienen.

Onze dank gaat dan ook uit aan MOYO.jobs en speciaal aan Jesse Mingelers.

MOYO.jobs

De betrouwbare partner voor ervaren horeca medewerkers!
Tijdelijke horeca collega’s die voor u klaar staan op iedere locatie en event met de kwaliteit die u van een hospitality professional verwacht door interne opleiding en training.

Voor ieder event, van exclusieve feesten tot festivals en bruiloften hebben wij de ervaren en gemotiveerde toppers in huis.

Ben jij gemotiveerd en wil je werken voor een topsalaris op de gaafste events en festivals samen met je vrienden , solliciteer dan snel en samen zorgen we ervoor dat ieder feest door ons een knalfeest wordt!

www.moyo.jobs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *