Extra voorverkoop Groene Ster – Vitesse

De voorverkoop voor tickets voor het bekerduel GROENE STER – VITESSE loopt zeer voorspoedig! Vanwege de enorme belangstelling wordt er op maandag 30 oktober een extra voorverkoop moment ingelast. Tussen 18.30 uur en 20.00 uur is er de laatste mogelijkheid om in de kantine van Groene Ster jouw ticket te bemachtigen voor deze bekerkraker op sportpark Pronsebroek. Ook is de unieke bekersjaal voor EUR 10,00 te koop. Een collectors item voor elke voetbalfan.

Een oproep aan leden en niet-leden. Tijdens dit laatste voorverkoop moment kun je jouw tickets bemachtigen voor Groene Ster – Vitesse, het fraaie affiche op sportpark Pronsebroek in het kader van de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker op dinsdag 31 oktober 2023 (aanvang: 20.00 uur). Indien het niet lukt om in de voorverkoop een entreekaart aan te schaffen, is het mogelijk om op de wedstrijddag kaarten te kopen bij de dagkassa.

Daarnaast is er nog voor de inwoners van Heerlen-Zuid, Kerkrade en Heuvelland een voorverkoopadres bij onze kledingpartner Sport2000 Parkstad, Wiebachstraat 77A, 6466 NG Kerkrade (bij het Roda JC stadion). Hier zijn de tickets ook verkrijgbaar (tegen contante betaling). Let op: dit is geen voorverkoopadres voor leden van Groene Ster en/of leden van de Vriendenclub Groene Ster. Zij dienen hun tickets te kopen in de kantine bij Groene Ster.

Entreeprijs
De entreeprijs voor deze wedstrijd bedraagt EUR 12,00 voor volwassenen. De entreeprijs voor de leeftijd 65+ en jeugd t/m 14 jaar bedraagt EUR 6,00.

Er kan zowel per pin als contant betaald worden bij de ticketverkoop. Verzoek om bij contant zoveel mogelijk gepast te betalen. Seizoenskaarten en clubkaarten zijn voor deze wedstrijd niet geldig. Tickets voor de tribune zijn voor deze wedstrijd niet beschikbaar. Personen die slecht ter been zijn, kunnen voor een tribuneplaats contact opnemen met het bestuur.

Korting voor leden en leden vriendenclub op entreeprijs
Leden van Groene Ster en leden van de Vriendenclub van Groene Ster krijgen voor deze wedstrijd korting op de toegang. De entreeprijs voor leden voor deze wedstrijd bedraagt EUR 6,00 voor volwassenen. De entreeprijs voor leden voor de leeftijd 65+ en jeugd t/m 14 jaar bedraagt EUR 3,00.

Deze gereduceerde toegangsprijzen voor leden en leden van de Vriendenclub gelden alleen, mits zij tijdens de voorverkoop in de kantine hun persoonsgebonden toegangskaart persoonlijk komen kopen in de kantine.

Kaderleden (trainers/leiders van jeugd en seniorenteams, commissieleden etc.) hebben gratis toegang, mits zij hun persoonsgebonden entreekaart tijdens de voorverkoopavonden hebben afgehaald.

Op de wedstrijddag zelf dienen leden en kaderleden die geen persoonsgebonden toegangskaart hebben aangeschaft de normaal geldende entreeprijs te betalen.

Wij hopen alle Groene Ster leden van jong tot oud, onze supporters en alle voetballiefhebbers in de regio te mogen begroeten op dinsdag 31 oktober 2023. Zorg dat je erbij bent dinsdag de 31e om van Groene Ster – Vitesse een mooie voetbalhappening te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *