Greun Hedsjer Gilde weer op volle sterkte

De onderstaande nieuwe groepsfoto van het Greun Hedsjer Gilde toont de tien leden die er nu deel van uitmaken. Nadat de club in een periode van vijf jaar ook vijf van haar trouwste leden verloor, waarvan drie tot de oprichters behoorden, zijn zij er toch in geslaagd om het aantal weer tot op de volle sterkte van tien terug te brengen. De mannen van het Gilde trachten met hun outfit, waarbij de kleur groen eruit springt, op gepaste wijze RKSV Groene Ster te promoten door het regelmatig bijwonen van de uitwedstrijden van het eerste elftal en ook present te zijn bij feestelijkheden in de thuisbasis.

Op zondag 17 december a.s. zullen zij traditioneel ook weer als supporters met de spelersbus meereizen en de uitwedstrijd tegen Gemert bezoeken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *