Groene Ster staat voor nieuwe opgave op eigen veld tegen Barendrecht

Voor de derde achtereenvolgende keer speelt Groene Ster een thuisduel op de zaterdagavond. Op zaterdag 25 november wordt er om 18.00 uur afgetrapt op sportpark Pronsebroek als Barendrecht, de huidige nummer drie van de ranglijst, te gast is in Heerlerheide. Na de afgelasting van vorige week gaat nu de bal weer rollen en zal Groene Ster een nieuwe jacht moeten openen op punten.

Groene Ster trof Barendrecht in augustus 2022 voor het eerst. In het kader van de eerste kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker versloegen de groen-witten de Barendrechters met 2-0. Met de samensmelting van het zaterdag en zondagvoetbal treffen beide ploegen elkaar zaterdag voor het eerst in competitieverband. Barendrecht heeft ambities om terug te keren naar de Tweede Divisie, het niveau waar de Zuid-Hollanders van seizoen 2016-2017 t/m 2018-2019 verbleven. In de voorbije seizoenen eindigde de ploeg van oud-prof Leen van Steensel steevast in de subtop van de Derde Divisie. In de nieuwe competitie vertoeft Barendrecht op een derde plek met zeven punten achterstand op koploper SteDoCo.

De competitie is net voor 1/3 deel op weg en dus liggen er qua ranglijst nog overal mogelijkheden. Groene Ster zal voor eigen publiek op zoek moeten gaan naar een positief resultaat tegen hoogvlieger Barendrecht. Het is dringend zaak om weer eens drie punten aan het totaal toe te voegen om stappen omhoog te maken op de ranglijst. Gezien het verschil in punten zullen de bezoekers zaterdag favoriet zijn, echter in deze competitie is daar geen pijl op te trekken en liggen er elke speeldag weer mogelijkheden in het verschiet. In de voorbije thuisduels tegen de typische zaterdagploegen en eveneens hoogvliegers Sportlust’46 en SteDoCo haalde Groene Ster immers een sterk niveau en had een ander resultaat zomaar tot de mogelijkheden kunnen behoren.

Wij hopen u komende zaterdagavond langs de lijn te mogen ontmoeten op sportpark Pronsebroek om Groene Ster als 12e man van de nodige support te voorzien.


Zaterdag 25 november 2023

Groene Ster – Barendrecht

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Dominique Prick uit Maastricht

aanvang: 18.00 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 14 Hoek UNA 14.30 uur (zat)
25-11-2023/26-11-2023 Kloetinge Quick 15.00 uur (zat)
Periode 2 TOGB SteDoCo 18.00 uur (zat)
  Groene Ster Barendrecht 18.00 uur (zat)
  AWC Sportlust’46 18.00 uur (zat)
  Unitas Blauw Geel’38 19.00 uur (zat)
  OSS’20 Gemert 14.00 uur
  Baronie OJC Rosmalen 14.00 uur
  TEC Meerssen 14.30 uur
 

PUPIL VAN DE WEEK

Zaterdag 25 november 2023 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Barendrecht 1 Milan ter Huurne pupil van de week. De 7-jarige Milan is speler van Groene Ster JO8-2 en zit in groep 3 van Bassischool Sint Franciscus in Treebeek. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Cristiano Ronaldo en bij Groene Ster is Jelle Willems zijn favoriet. Milan voorspelt een 2-1 overwinning voor Groene Ster tegen Barendrecht. Groene Ster wenst Milan veel plezier en een leuke avond.

 

 

 

SPONSOR VAN DE WEDSTRIJDBAL

SPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *