FC Robinstijn in de schijnwerper bij Gemert – Groene Ster

Rondom de wedstrijd Gemert – Groene Ster waren de schijnwerpers volop gericht op FC Robinstijn, de stichting die voetbalwensen vervult voor kinderen die om wat voor reden dan ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Een samengesteld JO11 team van Groene Ster ging daarom naar Gemert om een voorwedstrijd te spelen om aandacht te vragen voor FC Robinstijn.

Om 10.00 uur vertrok het team vanuit Groene Ster om na een rit van een uur en een kwartier aan te komen in Gemert. Voor de kids was dit wel spannend, want een verre uitwedstrijd waarvan ook nog foto’s gemaakt worden is natuurlijk ook niet iets wat ze dagelijks meemaken. Om 12.00 uur was het zover: de wedstrijd tegen Gemert JO11 zou beginnen.

Toen de wedstrijd eenmaal begon was er niets meer te merken van de spanning. In een mooi gelijkopgaande wedstrijd scoorde Gemert de 1-0. Hierna kregen beide team nog een paar kansjes maar het was met rust 1-0 voor Gemert JO11. In de tweede helft maakte Groene Ster vrij snel de verdiende gelijkmaker (1-1) en kort daarna kwam Groene Ster zelfs 1-2 voor te staan. Door sterk verdedigen en een goede werklust van alle spelers werd deze overwinning over de streep getrokken.

Na de wedstrijd kregen alle talentjes iets te eten en te drinken. Om 14.00 uur mochten beide JO11 teams in FC Robinstijn tenues mee het veld op met de vaandelteams van Gemert en Groene Ster. Hier werd een mooie foto gemaakt met alle (jeugd)spelers van beide teams. Helaas wist Groene Ster 1 het voorbeeld van de jeugd niet te volgen, zij verloren de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft met 3-1.

Wij bedanken vv Gemert voor de goede ontvangst en tot zaterdag 25 mei 2024. Dan zullen wij VV Gemert ontvangen in Heerlerheide.

Foto’s Kay Schepers:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *