Selectienieuws: Henry Odutayo nieuwe aanwinst selectie Groene Ster

Aanvaller Henry Odutayo komt na de winterpauze de selectie van Groene Ster versterken. De 27-jarige Nederlandse voetballer van Nigeriaanse afkomst speelde in de jeugd van EMS en SHH Herten waarna aansluitend de jeugdopleidingen van Fortuna Sittard (2010-2013) en KRC Genk (2013-2015) werden doorlopen. De centrumspits speelde daarna voor MVV Maastricht, waar hij ook zijn debuut maakte in het betaalde voetbal op 5 februari 2016. Hierna vertrok Henry naar België en speelde hij voor een divers aantal Belgische clubs in de top van het amateurvoetbal. Vanaf seizoen 2023-2024 was het Belgische KVK Wellen, uitkomende in de derde amateurafdeling, zijn nieuwe club. Henry Odutayo zocht een nieuwe uitdaging en is verheugd met zijn overgang naar Groene Ster: “Groene Ster is voor mij een mooie uitdaging om te spelen in de Derde Divisie in het Nederlandse amateurvoetbal. Ik heb al enkele keren meegetraind en daardoor een goede indruk gekregen van spelers en staf. Ik ga mijn uiterste best doen om met Groene Ster uit de onderste regionen te geraken.”

De selectie van Groene Ster hervat na een korte winterstop de trainingen op dinsdag 2 januari 2024 en speelt voor de herstart van de competitie een tweetal oefenwedstrijden op het eigen sportpark Pronsebroek. Zaterdag 6 januari thuis tegen Zonhoven United (17.00 uur) en dinsdag 9 januari thuis tegen Roda JC O21 (20.00 uur).

Wij heten Henry van harte welkom bij Groene Ster en wensen hem veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *