Kampioen Groene Ster JO14-1 promoveert naar de Vijfde Divisie

Nadat Groene Ster JO14-1 zich tijdens de eerste (beker)fase al profileerde als titelkandidaat (gedeelde eerste plek en op doelsaldo net niet verder in de beker) is het nu dan toch gelukt om als kampioen te eindigen in de hoofdklasse najaarscompetitie. Daarmee is er ook gelijk een doel van deze getalenteerde groep gerealiseerd, namelijk promotie naar de Vijfde Divisie. In het voorjaar wacht een nieuwe competitie tegen de JO14-1 teams van Gemert, Brabantia, FC Eindhoven AV, Jekerdal, Nuenen, Unitasโ€™59 en VFC Zwaluw.

Helaas was tijdens het spelen van de laatste competitiewedstrijd tegen MBC in Maasbracht (1-3 winst) nog niet duidelijk wat de directe tegenstander gemaakt had, waardoor het kampioenschap op dat moment nog niet gevierd kon worden. De slingers moesten dan ook nog even in de tas blijven. Om de heren en dame alsnog als kampioenen te eren zal er op zaterdag 13 januari 2024 een huldigingswedstrijd worden gespeeld.

Proficiat aan spelers en staf onder leiding van Sandor Jeurissen en Gerben Houben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *