Nieuwsbrief en social media kanalen RKSV Groene Ster

RKSV Groene Ster heeft dit seizoen een start gemaakt met de digitale nieuwsbrief nieuwe stijl. Elk lid van Groene Ster ontvangt deze nieuwsbrief in zijn mailbox. De digitale nieuwsbrief in een nieuw jasje is een belangrijk middel om al onze leden en volgers op de hoogte te brengen van het laatste nieuws, activiteiten en ontwikkelingen binnen de vereniging.

Naast onze actuele website www.groenester.nl en diverse social media kanalen hoef je met de nieuwsbrief van Groene Ster in je mailbox dus niets aan informatie te missen als lid of trouwe volger van onze vereniging.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Ontvang je als lid of trouwe volger nog niet de digitale nieuwsbrief? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Bij een volgende keer krijg je dan de nieuwsbrief in je eigen mailbox.

Je kunt ook gewoon een mail stuur naar naar [email protected], dan voegen wij jou toe.

Bekijk laatste nieuwsbrief december 2023

Volg Groene Ster via de social media kanalen!

WhatsApp kanaal Groene Ster
Volg Groene Ster ook via het nieuwe WhatsApp kanaal. Zo hoef je ook in 2024 niets te missen van alle nieuws binnen de vereniging. Volg ons WhatsApp-kanaal door je te abonneren via deze link en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Om het kanaal van Groene Ster te volgen in WhatsApp moet je de laatste versie van WhatsApp geïnstalleerd hebben op je smartphone. In het horizontale menu zie je de optie ‘Updates’ staan. Als je daar op klikt, wordt het tabblad ‘Updates’ geopend en zie je ‘Status’ en ‘Kanalen’ staan. Onder ‘Kanalen’ staat vervolgens het kanaal van RKSV Groene Ster.

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar het mediateam via [email protected].

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *