Hoofdtrainer Jordy Reneerkens langer bij RKSV Groene Ster

Jordy Reneerkens zal ook in het nieuwe seizoen 2024-2025 als hoofdtrainer aan Groene Ster verbonden blijven. De 40-jarige oefenmeester is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij het in de derde divisie uitkomende Groene Ster. Ondanks de teleurstellende resultaten in de eerste competitiehelft, hebben trainer, bestuur en technische commissie vertrouwen in een verdere samenwerking.

Jordy Reneerkens over zijn verlenging bij de Heerlense derdedivisionist: “Ik heb het goed naar mijn zin bij deze mooie club en kijk dan ook uit naar een verdere samenwerking. Ik ben blij dat er wederzijds vertrouwen is uitgesproken en wij zullen er dan ook samen alles aan gaan doen om ons te handhaven in de Derde Divisie B.”

Groene Ster-voorzitter Jos Op โ€™t Eijnde: “Ondanks de lage klassering in de competitie zien wij voldoende perspectief om Jordy Reneerkens ook komend seizoen als trainer aan te stellen voor onze hoofdmacht. Het vertrouwen naar elkaar is volop aanwezig en ook de samenwerking met de spelersgroep en de overige leden van het technische hart (tweede elftal en JO19-1) is prima. Wij zullen er samen alles aan doen om de onderste regionen te verlaten en ook voor komend seizoen een volwaardige selectie samen te stellen voor dit niveau.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *