Zuidlease ook komende drie jaar topsponsor bij Groene Ster

Recent is Zuidlease opnieuw een 3-jarige sponsorovereenkomst met RKSV Groene Ster aangegaan. Lester Wintjens, accountmanager Parkstad Limburg bij Zuidlease, die regelmatig aanwezig is bij wedstrijden en trouw de sponsorbijeenkomsten bezoekt: “Groene Ster heeft een professionele opzet van de sponsoring in combinatie met een informele sfeer. Ook wij opereren professioneel maar het liefst in een informele setting. Vanuit de MVO-gedachte levert Zuidlease graag een bijdrage aan maatschappelijke, culturele en sportieve initiatieven. Sponsoring van Groene Ster past hier uitstekend in.”

Zuidlease is al meer dan 30 jaar de leasemaatschappij voor het Zuiden. Ze zijn specialist in mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan dienstverlening geven zij optimaal invulling aan mobiliteitswensen, of het nu om operationele lease, financial lease of wagenparkbeheer gaat. Lester vult aan: “Wij zijn geen trendsetter, maar wel trendvolger. Ook bij ons is het mogelijk om, naast de traditionele personenauto of bedrijfswagen, een fiets of deelauto te leasen. Belangrijkste voor ons is wat de relatie wil, ik zorg er dan samen met mijn collega’s voor dat we maatwerk in mobiliteit bieden. Het warme bad dat ik heb ervaren toen ik bij Groene Ster kwam, dat gevoel willen wij onze relaties geven.”

Groene Ster-voorzitter Jos Op ’t Eijnde: “Wij danken Zuidlease voor het vertrouwen om ook de komende drie seizoenen als toppartner aan onze vereniging verbonden te blijven. Bestuur en sponsorcommissie werken met veel ambitie om partners aan onze grote vereniging te binden. Dat onze professionele opzet van sponsoring in combinatie met een informele sfeer tijdens ons netwerkontbijt en sponsorbijeenkomsten aanslaat bij onze partners is fantastisch. Groene Ster zal zich dan ook blijven inspannen voor business to business binnen ons netwerk voor het in positie brengen van Zuidlease.”

ZUIDLEASE, DE SLEUTEL NAAR ONBEZORGDE MOBILITEIT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *