Assistent-trainer Marco van Hoogdalem langer aan Groene Ster verbonden

In navolging van hoofdtrainer Jordy Reneerkens, zal ook assistent-trainer Marco van Hoogdalem in het nieuwe seizoen 2024-2025 aan Groene Ster verbonden blijven. Daarmee zal de samenwerking met beide trainers ook in het nieuwe seizoen worden voortgezet.

Marco van Hoogdalem heeft de afgelopen eerste seizoenshelft moeiteloos zijn plek gevonden binnen onze vereniging, maar zeker binnen de selectie van ons eerste elftal. Ook zijn samenwerking met hoofdtrainer, overige stafleden en bestuur is prima. Groene Ster is dan ook tevreden dat Marco langer aan onze vereniging verbonden blijft.

Marco van Hoogdalem over zijn langer verblijf bij Groene Ster: “Ik voel mij op mijn plek bij Groene Ster, de samenwerking met iedereen is prima. Wij gaan er alles aan doen om dit seizoen en komend seizoen weer met Groene Ster omhoog te klimmen. Een uitdaging die ik samen met hoofdtrainer Jordy Reneerkens graag aanga.”

Wij feliciteren Marco met zijn langer verblijf bij Groene Ster en wensen hem veel succes in de tweede competitiehelft en in het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *