Selectienieuws: Claudio Kiala tweede winteraanwinst voor Groene Ster

Vleugelaanvaller Claudio Kiala komt per direct Groene Ster versterken. De 26-jarige linkspoot is woonachtig in Lanaken (België) en bezit de Nederlandse nationaliteit. Als jong talent speelde Claudio bij de Drentse amateurclub CVV Germanicus en kwam hij via het Belgische White Star Bruxelles bij de jeugdopleiding van Roda JC terecht. De laatste twee seizoenen speelde Claudio in België, met als laatste club Eendracht Mechelen aan de Maas dat uitkomt in de Eerste Provinciale klasse. Ook speelde de geboren Angeloos o.a. in Duitsland bij Inter Leipzig en in Nederland bij TEC Tiel, huidig competitiegenoot van Groene Ster.

Claudio Kiala trainde voor de competitiestart in augustus 2023 al eens mee met Groene Ster, maar de internationale overschrijvingsreglementen lieten het toen niet toe om in Nederland te spelen.

Claudio Kiala over zijn overgang naar Groene Ster: “Ik voel mij vanaf de eerste training thuis bij de club. Spelers en trainers hebben mij goed opgevangen. Ik wilde graag weer op hoog in niveau in Nederland spelen en ben blij deze kans bij Groene Ster te krijgen. Ik zal er alles aan doen om te slagen en Groene Ster te helpen om omhoog te klimmen op de ranglijst.”

Wij heten Claudio van harte welkom bij Groene Ster en wensen hem veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *