Rick Hoofs, speler Groene Ster 4 en regerend Prins van Groene Ster uitgeroepen tot Prins Rick II bij CV De Bokkeriejesj

Rick Hoofs, speler van Groene Ster 4 en regerend carnavalsprins van RKSV Groene Ster is afgelopen zondag 7 januari 2024, uitgeroepen tot prins Rick II van de Heerlerheidse carnavalsvereniging CV De Bokkeriejesj.

De abdicatie van de huidige Groene Ster-prins Rick I, tijdens de grootse carnavalsavond van Groene Ster op vrijdag 2 februari 2024 in onze kantine, zal dan ook nog een heuse uitdaging worden voor onze Sjpascommissie. De nu 28-jarige Rick Hoofs is spits van Groene Ster 4 vanaf maart 2019, het vriendenelftal dat ook al zijn voorganger als prins leverde aan CV De Bokkeriejesj: Prins Dennis I (Dennis van Oijen). Ook de jongere broer Marco Hoofs is speler van Groene Ster 4.

Clubman Rick Hoofs, gespecialiseerd in de derde helft, heeft afgelopen jaar op een onvergetelijke wijze zijn proclamatie als Groene Ster-prins gevierd. Een fantastische ambassadeur voor het Carnaval binnen onze vereniging. Vader Peter en moeder Anja zijn trouwe supporters van Groene Ster en lid van de Vriendenclub Groene Ster.

De adjudanten van Prins Rick II zijn Wesley Mannheims, Joris Vlek en neef Jorn Hoofs. Deze drie heren zijn eveneens speler van Groene Ster 4. Zij zullen Rick dit seizoen gaan bijstaan en er mede voor gaan zorgen dat dit een onvergetelijk seizoen gaat worden. Kortom, opnieuw een prins van CV De Bokkeriejesj met vele nauwe verbindingen met RKSV Groene Ster. Daar mogen wij trots op zijn.

Bestuur en leden van Groene Ster feliciteren Rick, zijn ouders Peter en Anja, zijn broer Marco, familie en vrienden van harte met deze fraaie uitroeping en wensen allen een onvergetelijk carnavalsseizoen toe.

Aanstaande vrijdag 12 januari 2024 is vanaf 19.11 uur in het Cultureel Centrum Corneliushuis de receptie van prins Rick II (Rick Hoofs).

Het bestuur van Groene Ster zal om 20.00 uur in het Corneliushuis aanwezig zijn om de prins te feliciteren, leden die ook de prins willen feliciteren kunnen uiteraard aansluiten.

Prins Rick II, de nieuwe hooglustigheid van CV De Bokkeriejesj

Prins Rick I samen met zijn voetbalvrienden van Groene Ster 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *