Selectienieuws: Sean Aerts voegt zich bij selectie Groene Ster

Naast de aanvallers Henry Odutayo en Claudio Kiala, heeft ook de 29-jarige Sean Aerts in de winterpauze de overstap gemaakt naar Groene Ster. De ervaren middenvelder bezit de Belgische nationaliteit en speelde de eerste seizoenshelft van seizoen 2023-2024 bij het Belgische KFC Diest. Daarvoor speelde Sean in het buitenland en in België bij onder andere Patro Eisden en Sporting Hasselt.

Sean Aerts traint sinds vorige week mee met de selectie van Groene Ster en is content over zijn overgang naar de derdedivisionist: “Bij Groene Ster wil ik weer plezier in het voetbal krijgen en tevens is het een sportieve uitdaging om op dit hoge niveau in Nederland te voetballen. Spelers en staf hebben mij in de eerste week prima opgevangen. Ik ga er alles aan doen om met Groene Ster stappen omhoog te zetten op de ranglijst.”

Bij de competitiehervatting in de Derde Divisie B op zondag 14 januari 2024 maakte Sean zijn competitiedebuut voor Groene Ster op bezoek bij OSS’20 (0-1). Met zijn rake treffer zo’n tien minuten voor het eindsignaal werd hij meteen matchwinnaar, waardoor Groene Ster de eerste belangrijke driepunter van de tweede seizoenshelft boekte.

Wij heten Sean van harte welkom bij Groene Ster en wensen hem veel succes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *