Groene Ster hervat competitie bij OSS’20

Groene Ster gaat komende zondag 14 januari 2024 de competitie hervatten in de Derde Divisie B. Op bezoek bij OSS’20, de nummer acht van de huidige ranglijst, zal de jacht op de puntenoogst geopend moeten worden. Groene Ster won in augustus 2023 tegen de Ossenaren na een 3-1 thuiszege. Zondag deel twee van de competitie waarin Groene Ster weet wat het moet doen om onderin weg te geraken.

OSS’20 kwam afgelopen donderdag met opvallend nieuws. De vereniging heeft een ingrijpende koerswijziging doorgevoerd en besloten om met ingang van het seizoen 2024-2025 geen prestatie-zondagelftal meer in te schrijven in de Derde Divisie. Hiermee wil de club het algehele belang van de voetbalvereniging op korte en lange termijn waarborgen. OSS’20, dat na een wat mindere start, wist op te klimmen naar het linkerrijtje, maakt het seizoen wel af en kan dus frank en vrij voetballen.

Zondag reist Groene Ster derhalve voor de laatste keer af naar Oss voor een competitieduel. Om 14.00 uur gaat de bal rollen op sportpark De Rusheuvel en zullen de groen-witten op zoek moeten gaan naar punten. De laatste competitiezege van Groene Ster dateert alweer van zaterdag 26 augustus 2023 toen in Breda concurrent Baronie met 0-1 werd verslagen. In de maand waarin de competitie wordt hervat wachten meteen belangrijke duels tegen een aantal concurrenten (OSS’20, Baronie, Meerssen, Unitas). Vanuit de juiste teamspirit en met enkele winteraanwinsten zal Groene Ster vertrouwen moeten houden om het tij middels een succesvolle inhaalrace alsnog te doen keren. Het treffen tegen OSS’20 zal daarvoor de eerste opstap moeten zijn.

In de eerste onderlinge ontmoeting wist Groene Ster af te rekenen met OSS’20. Na een 1-0 ruststand (doelpunt Dylan Zwartjes) werd het uiteindelijk 3-1 in het voordeel van Groene Ster (treffers Clint Ghijsen en Zakaria Tarrazi).

Geef u op voor de busreis naar Oss!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 10.30 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Oss. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark De Rusheuvel
Rusheuvelstraat 59
5346 JH Oss

Zondag 17 december 2023

OSS’20 – Groene Ster

Locatie: Sportpark De Rusheuvel

Scheidsrechter: Erik ter Brake uit Dedemsvaart

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 10.30 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 18 SteDoCo Sportlust’46
13-01-2024/14-01-2024 Hoek Quick
Periode 2 Barendrecht AWC
  Blauw Geel’38 Kloetinge
  Baronie Unitas 18.00 uur
  OJC Rosmalen TOGB 19.00 uur
  Gemert TEC 14.00 uur
  OSS’20 Groene Ster 14.00 uur
  Meerssen UNA 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *