Herhaalde (nood)oproep: Groene Ster dringend op zoek naar horeca medewerkers voor kantine

Groene Ster is dringend op zoek naar uitbreiding van horeca medewerksters en medewerkers voor in onze kantine.  Willen wij onze kantine tijdens trainingsdagen en in het weekend tijdens wedstrijden openhouden, dan is extra hulp per direct noodzakelijk.

Wij zijn dan ook per direct op zoek naar hulp in onze kantine. De werkzaamheden vinden plaats in de avonduren (gemiddeld een avond per week) en op zaterdag en/of zondag als de wedstrijden zijn. De beheerders maken zelfstandig een maandschema, wie wanneer werkt. Voor deze functie is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Ben je enthousiast, serieus, klantvriendelijk en een teamplayer en spreekt de functie jou aan en wil je wat extra’s doen voor onze vereniging Groene Ster, laat het ons dan snel weten. Ook als je meer informatie wenst. Stuur een mail naar [email protected] of neem contact op met bestuurslid kantinezaken Matthew Stassar of voorzitter Jos Op ’t Eijnde 06 10017082.

Kantine vrijwilligers
Daarnaast zijn wij voortdurend op zoek naar vrijwilligers in de kantine, die de vereniging op vrijwillige basis willen helpen bij thuiswedstrijden van de jeugd en het eerste elftal en grote activiteiten/evenementen. Extra hulp in de kantine is altijd welkom en heel hard nodig. Wij hopen dat onder onze oudere (jeugd) leden en senioren en ook ouders van (jeugd)leden een aantal enthousiaste vrijwilligers opstaan, die ons willen helpen. De frequentie waarop je een ochtend-, middag of avonddienst draait is in overleg. Heb je belangstelling laat het weten, zie bovenstaand de contactpersonen en email adres.

Onze kantine is zeven dagen per week open bij jeugd en seniorentrainingen en wedstrijden, dat willen wij graag zo houden, maar dat lukt niet zonder voldoende beheerders en extra vrijwilligers.

Wij rekenen op medewerking van onze leden en de ouders van onze jeugdleden, gaarne zo spoedig mogelijk aanmelden. 

Bestuur RKSV Groene Ster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *