Groene Ster moet zich herpakken in degradatiekraker bij Unitas

Op de laatste zondag van januari gaat voor Groene Ster de reis naar Gorinchem. Op sportpark Molenvliet wordt er om 14.00 uur afgetrapt tegen Unitas. Gezien de stand op de ranglijst behoeft de importantie van deze wedstrijd geen verdere uitleg. Unitas is de nummer laatst met 10 punten, Groene Ster staat daar drie punten boven en twee plaatsen hoger. De strijd om de drie punten zal dus hevig zijn in Gorinchem.

Groene Ster – Unitas eindigde eerder in Heerlerheide in een 1-2 winst voor de Gorcummers. In een sterke eerste helft verzuimde Groene Ster de vele kansen te benutten om de 1-0 voorsprong met rust een ander aanzien te geven. In de tweede helft draaiden de bezoekers het duel om met twee doelpunten, waarvan de beslissende in de ultieme slotfase viel. Na dit treffen op zondag 3 september 2023 wist Unitas opvallend genoeg geen competitiewedstrijd meer in winst om te zetten. Met navolgend vier remises is de 18e plek vooralsnog de positie voor de ploeg van trainer Hans de Jong.

In een soort vergelijkbare situatie verkeert ook Groene Ster. De herstart van de competitie leverde na een lange periode wel de drie punten op bij OSS’20. Afgelopen donderdagavond ging het flink mis en betekende de 5-1 nederlaag in het inhaalduel bij provinciegenoot SV Meerssen een grote sof. De ploeg van Jordy Reneerkens zal zich moeten herpakken in Gorinchem en met de eerdere wedstrijd in het achterhoofd vol de strijd aan moeten gaan met deze stugge opponent.

Geef u op voor de busreis naar Gorinchem!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 10.15 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Gorinchem. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Molenvliet
Bataafsekade 6
4204 AX Gorinchem

Zondag 28 januari 2024

Unitas – Groene Ster

Locatie: Sportpark Molenvliet

Scheidsrechter: Jelle Besselsen uit Barneveld

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 10.15 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 20 Hoek SteDoCo 1-1
27-01-2024/28-01-2024 Barendrecht Sportlust’46 1-0
Periode 2 Gemert Kloetinge 3-1
  Baronie TEC 0-4 
  Blauw Geel’38 UNA 14.00 uur
  OJC Rosmalen AWC 14.00 uur
  Unitas Groene Ster 14.00 uur
  OSS’20 TOGB 14.00 uur
  Meerssen Quick 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *