Carnavalsavond bij RKSV Groene Ster

Na de succesvolle avonden in de voorbije jaren, zijn wij inmiddels druk bezig met de planning van de volgende carnavalsavond voor junioren en senioren in onze kantine. Dit jaar zal deze activiteit plaatsvinden op vrijdag 2 februari 2024 (aanvang: 19.11 uur) in onze kantine op sportpark Pronsebroek aan de Hei-Grindelweg te Heerlerheide.

Naast een bezoek van een groot aantal carnavalsverenigingen zijn er ook gastoptredens van bekende artiesten. Ook dit jaar is er weer een mooi arsenaal aan artiesten! De alom bekende Erwin komt richting Heerlerheide voor de Groene Ster carnavalsavond! Hij zal live zijn nieuwste hit Laot goon, loat wejje laten horen en nog vele andere van hem bekende carnavalskrakers.

Daarnaast zullen Marleen RuttenUmmer d’r Letste en Joy Blijdenstein hun hits live in onze kantine laten horen. DJ Paul Heuts zal zorgen voor de muzikale omlijsting.

Noteer de datum vrijdag 2 februari 2024 alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent! Iedereen is van harte welkom. Entree is gratis.

De avond zal omstreeks 19.11 uur beginnen en na de abdicatie van de regerende hooglustigheden (jeugdprins Mik I en prins Rick I) zullen vervolgens de nieuwe jeugdprins(es) en prins(es) worden geproclameerd.

Wij zouden het zeer op prijs stellen indien jullie met zijn allen op deze avond aanwezig zijn om er een mooie carnavalsavond van te maken. Jeugdteams (met ouders) en senioren-elftallen: pak je samen en kom allen gezellig naar deze carnavalsavond.

Tot de 2e februari!

Met carnavaleske groet,
namens het Bestuur RKSV Groene Ster en de Sjpascommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *