Eerste thuisduel voor Groene Ster in 2024 tegen Hoek

Zaterdagavond 3 februari 2024 ontvangt Groene Ster het Zeeuwse Hoek op sportpark Pronsebroek. Het is de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe kalenderjaar 2024 nadat de groen-witten de competitiehervatting begonnen met drie uitduels. In die drie wedstrijden werden drie punten gepakt. Op bezoek bij OSS’20 werd met 0-1 gewonnen, gevolgd door twee opdoffers met een fiks verlies in de Limburgse derby bij Meerssen (5-1) en de 2-0 nederlaag bij concurrent Unitas. In dat laatste duel gaven het veldspel en de gecreëerde kansen echter wel houvast om op voort te borduren. Na een snelle 1-0 achterstand tegen Unitas lagen er mogelijkheden op de gelijkmaker voor Groene Ster, echter met de tweede tegentreffer diep in blessuretijd was het pleit beslecht.

In een avondduel op het het eigen sportpark Pronsebroek staan tegen Hoek weer de felbegeerde punten op het spel. Hoek begon aan het nieuwe jaar met een verlies in extremis tegen Quick (1-2) en een remise tegen koploper SteDoCo (1-1). De ploeg van de Belgische trainer Maxime Decraene sluit het linkerrijtje op een negende plek. Een positie die niet strookt met de Zeeuwse ambities daar Hoek met de top wil meedraaien in de Derde Divisie B. Voor Groene Ster zal de komende maanden in elke competitiewedstrijd het gevecht aangegaan moeten worden om punten te oogsten en de gevarenzone van de Derde Divisie B te ontstijgen. Door de nederlaag tegen Unitas staan nu drie ploegen (Unitas, Groene Ster, Baronie) met 13 punten onderaan de ranglijst.

Tot een kwartier voor tijd hield Groene Ster in het eerdere treffen bij Hoek de Zeeuwen op een 1-1 tussenstand, waarna in het slotkwartier Hoek alsnog wist toe te slaan en de 4-1 nederlaag voor Groene Ster een feit was. Zaterdagavond zal vanuit het collectief het gevaar van de Zeeuwse aanvallers beteugeld moeten worden op weg naar een positief resultaat.

Wij hopen u komende zaterdagavond langs de lijn te mogen ontmoeten op sportpark Pronsebroek om Groene Ster als 12e man van de nodige support te voorzien.


Zaterdag 3 februari 2024

Groene Ster – Hoek

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Dominique Prick uit Maastricht

aanvang: 18.00 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 21 SteDoCo Meerssen 14.30 uur (zat)
03-02-2024/04-02-2024 Sportlust’46 Blauw Geel’38 15.00 uur (zat)
Periode 2 Kloetinge OSS’20 15.00 uur (zat)
  TEC Unitas 15.30 uur (zat)
  TOGB Baronie 18.00 uur (zat)
  Groene Ster Hoek 18.00 uur (zat)
  Quick Barendrecht 18.00 uur (zat)
  AWC Gemert 14.00 uur
  UNA OJC Rosmalen 14.30 uur
 

SPONSOR VAN DE WEEK EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *