Selectienieuws: Brett Pauly laatste nieuwkomer in selectie Groene Ster

Aanvaller Brett Pauly is de vierde en laatste nieuwkomer in de selectie van Groene Ster halverwege het seizoen 2023-2024. De 23-jarige Belgische aanvaller wilde graag in Nederland spelen, mede omdat zijn vriendin woonachtig is in Maasmechelen. De sympathieke Brett Pauly informeerde zelf bij Groene Ster om een testtraining te mogen afwerken. Hierbij maakte Brett een prima indruk op het trainersduo Jordy Reneerkens en Marco van Hoogdalem, wat snel resulteerde in een definitieve overstap. Brett Pauly speelde eerder dit seizoen voor K.A.C. Betekom, uitkomend in de Derde Nationale amateurafdeling in België. Daarvoor maakte hij op provinciaal niveau indruk als topscorer bij Averbode-Okselaar.

Afgelopen zaterdag 4 februari 2024 debuteerde Brett Pauly meteen verdienstelijk tegen Hoek (2-2), waarin hij zijn basisplek opluisterde met de vroege openingstreffer (1-0) en een assist bij het tweede doelpunt van Groene Ster. Na afloop werd Brett in de kantine verkozen tot Man of The Match.

Wij heten Brett van harte welkom bij Groene Ster en wensen hem veel succes.

Vertrekkers in winterpauze
Met de komst van vier nieuwkomers in de winterpauze, de aanvallers Henry Odutayo, Claudio Kiala, Brett Pauly en middenvelder Sean Aerts, heeft Groene Ster de selectie weer op peil kunnen brengen nadat eveneens vier selectiespelers tijdens de winterstop besloten hun geluk in België te gaan beproeven. De vertrekkende spelers betreffen Joury Goessens (Eendracht Mechelen aan de Maas), Bjorn Stassen (Unico Tongeren), Mikel Nuhaj (Schoonbeek-Beverst) en Tom Hajjaji (URSL Visé).   

Groene Ster dankt de vertrekkende spelers voor ieders inzet voor de club en wenst eenieder veel succes toe in zijn verdere voetbalcarrière.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *