Selectienieuws (1) 2024-2025: Groene Ster legt eerste nieuwkomers vast

De technische staf van Groene Ster is gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2024-2025. Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen. In de komende periode zullen wij u traditioneel informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit eerste bericht stellen wij de eerste drie nieuwkomers voor welke zich in het komende seizoen in het groen-witte shirt zullen hijsen.

MARTIJN VAN DER VEN

Martijn van der Ven is een talentvolle 20-jarige centrale verdediger, die de jeugdopleiding van Roda JC doorliep en bij de start van het vorige seizoen nog deel uitmaakte van de selectie van de hoofdmacht van de eerstedivisionist. Na een terugkeer dit seizoen naar derdeklasser Schinveld, de vereniging waar zijn voetbalcarrière begon, heeft Martijn nu de ambitie uitgesproken om zich op een hoger niveau verder te willen ontwikkelen als voetballer. Bij Groene Ster wordt Martijn herenigd met zijn trainers Jordy Reneerkens en Marco van Hoogdalem, waarmee hij ook bij Roda JC O21 succesvol werkte als 18-jarige speler. De boomlange (1.93 meter) verdediger beschikt over een sterke vrije trap en is gemotiveerd om een stap hogerop te maken in het amateurvoetbal.

JOP BLEIJLEVENS

Jop Bleijlevens is een 23-jarige aanvaller, die via KingsTalent dit seizoen uitkomt voor Mars Hill University in Amerika. De snelle, technische en kopsterke aanvaller combineert het voetballen met zijn studie in Amerika. Jop begon als vijfjarige pupil bij WDZ in zijn woonplaats Bocholtz met voetbal. Op 11-jarige leeftijd werd hij geselecteerd om bij het KNVB District Talent Team te trainen. Al snel bleek dat Jop goed meekon met het eerste elftal van WDZ, waar hij al op zeer jeugdige leeftijd debuteerde en in zijn laatste twee seizoenen veelvuldig het doel wist te vinden en topscorer werd. Jop zal bij de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen aansluiten bij de selectie van Groene Ster om invulling te geven aan zijn gewenste uitdaging in de top van het amateurvoetbal.

STIJN KEULEN

Middenvelder Stijn Keulen (26) maakt komend seizoen de overstap naar derdedivisionist RKSV Groene Ster. De balvaardige middenvelder wil zijn voetbalambities achterna gaan en komt over van eersteklasser Sportclub’25. Daarvoor speelde Stijn bij eersteklasser SC Susteren en twee seizoenen met EVV Echt in de Derde Divisie Zondag. Stijn begon als jeugdspeler zijn carrière bij FC Geleen Zuid en genoot vervolgens jarenlang zijn opleiding bij Fortuna Sittard. De sinds kort in Heerlen woonachtige Stijn Keulen, in het dagelijks leven vakdocent bewegingsonderwijs, speelt het liefst als centrale middenvelder en beschikt over een goed spelinzicht en fraaie traptechniek.

Groene Ster is verheugd met de aankondiging van deze eerste drie nieuwkomers, die gretig en uiterst gemotiveerd zijn om te slagen bij Groene Ster. Wij heten Martijn, Stijn en Jop alvast van harte welkom bij onze vereniging en wensen de nieuwelingen veel succes in het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *