Geslaagde aftrap Kader Coaching programma ‘Train de Trainer’

Op donderdag 14 maart vond de kick-off plaats van het onlangs door de technische jeugdcommissie opgestelde Kader Coaching programma “Train de Trainer”.

Er werd gestart met een korte introductie van Hoofd Opleiding Patrick van Tilburg over het hoe en waarom dit programma is gestart, alvorens Sandor Jeurissen en Jeffrey Goessens een voorbeeldtraining gaven aan onze JO8-3 die speciaal voor deze gelegenheid iets later zijn gaan trainen. Sandor en Jeffrey hadden een training voorbereid, waar de spelers heel veel bezig waren met de bal, en met veel plezier en een super inzet hun beste beentje hebben voorgezet.

Daarna volgde een interactief theoretisch gedeelte, waarbij de trainers werden ingeleid in wat wij als vereniging, maar ook conform de leeftijd specifieke kenmeren van deze jeugdspelers, een goede manier zouden vinden om trainingen te geven, als ook hoe wij als vereniging van plan zijn om onze trainers hierbij te ondersteunen en op te leiden.

Stap 2 van het programma is een circuit training voorbereid door de technische jeugdcommissie waarbij ook de trainers van de betrokken teams een rol zullen gaan vervullen. Deze zal plaatsvinden, volgende week donderdag 21 maart, met hopelijk heel veel spelers en trainers zodat we er een leuke en leerzame avond van kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *