Groene Ster naar Wijchen voor wederom cruciaal duel

Na de 1-0 zege in de degradatiekraker tegen Baronie wacht voor Groene Ster komende zondag 17 maart wederom een duel van eminent belang als een bezoek wordt gebracht bij concurrent AWC in Wijchen. De promovendus staat twee plekken boven Groene Ster en om die kloof te verkleinen en de aansluiting te vinden weet Groene Ster wat het te doen staat. Eerder dit seizoen verloor Groene Ster van AWC met 1-3 ondanks een snelle 1-0 voorsprong.

Net als Groene Ster wist ook AWC vorige week winst te boeken. In Den Haag werd gewonnen van Quick (1-2). De ploeg van scheidend trainer Lodewijk de Kruif, die in het komende seizoen wordt vervangen door voormalig goalgetter Freek Thoone, kende een verdienstelijke start van het seizoen en moet inmiddels als nummer 15 van de competitie ook de punten sprokkelen om niet in de gevarenzone te blijven. Voor zowel AWC als Groene Ster zijn er dus volop belangen om voor de winst te gaan.

Groene Ster zal willen voortborduren op de getoonde inzet en strijdlust van de laatste weken. Tegen Kloetinge resulteerde dit nog niet in punten, terwijl de zege van verleden week tegen Baronie de opsteker zal moeten zijn voor de eindspurt in de laatste tien wedstrijden. Te beginnen met het bezoek aan AWC. Op de laatste keer natuurgras van dit seizoen zullen de mouwen weer moeten worden opgestroopt en zal Groene Ster met energie en intensiteit de strijd aan moeten gaan.

Geef u op voor de busreis naar Wijchen!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 10.45 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Wijchen. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark De Wijchert
De Wijchert 1
6603 AH Wijchen

Zondag 17 maart 2024

AWC – Groene Ster

Locatie: Sportpark De Wijchert

Scheidsrechter: Lars van Leeuwen uit Santpoort

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 10.45 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 25 Barendrecht Blauw Geel’38
16-03-2024/17-03-2024 SteDoCo Gemert
Periode 3 Sportlust’46 Baronie
  Kloetinge TEC
  TOGB Hoek
  UNA Unitas
  Quick OSS’20 14.00 uur
  AWC Groene Ster 14.00 uur
  Meerssen OJC Rosmalen 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *