Roda JC Voetbalschool bij RKSV Groene Ster

Ontwikkel je techniek dit voorjaar bij de Roda JC Voetbalschool op de zondagochtend! Vanaf zondag 7 april 2024 start de Roda JC Voetbalschool bij RKSV Groene Ster. Wil jouw kind zich gedurende 8 uitdagende trainingen uitleven én ontwikkelen op het voetbalveld? Dan is dit de perfecte gelegenheid! De Roda JC Voetbalschool is gericht op plezier hebben en het ontwikkelen van voetbalvaardigheden samen met (nieuwe) voetbalvrienden. Je kunt je hier aanmelden.

Over de Roda JC Voetbalschool
Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Bovendien bieden we een gevarieerd programma met zowel trainingen en spellen om iedereen op zijn of haar niveau uit te dagen. Voor iedereen worden het geweldige trainingen!

De Roda JC Voetbalschool is geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leert.

Wat kunnen deelnemers aan de Roda JC Voetbalschool verwachten?

  • Een gaaf Roda JC Voetbalschool tenue
  • 8 trainingen van 75 minuten
  • Professionele en leuke trainingen
  • Focus op persoonlijke voetbalontwikkeling
  • Begeleiding van gediplomeerde trainers

Deelname aan de Roda JC Voetbalschool bedraagt € 179,-.

Ga snel naar www.rodajc.nl/voetbalschool voor meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *