Groene Ster voor eigen publiek tegen UNA

Komende zondag speelt Groene Ster de thuiswedstrijd op eigen bodem tegen UNA uit Veldhoven. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op sportpark Pronsebroek in een nieuwe finale voor de sterdragers. Met nog negen duels voor de eindstreep wacht er zondag weer een krachtmeting waarin tot het uiterste zal moeten worden gegaan voor een resultaat.

Groene Ster leed afgelopen week in Wijchen een onnodige 1-0 nederlaag tegen directe concurrent AWC. Vijf minuten na de pauze zorgde balverlies aan de zijde van Groene Ster voor de enige treffer van de middag in een verder typische 0-0 wedstrijd. De winst tegen Baronie kreeg daardoor geen passend vervolg voor de groen-witten. Tegen UNA zal de strijd weer met overgave moeten worden aangegaan. De ploeg uit Zeelst won vorige week met 10 man in de slotminuut met 3-2 van Unitas en prijkt in de subtop van de Derde Divisie B met een zesde plek. Na enkele mindere resultaten in de tweede seizoenshelft en het missen van de aansluiting met de top drie in de competitie mikt de aan het einde van het seizoen vertrekkende UNA-trainer Harrie Gommans op de derde periodetitel.

Groene Ster zag de kloof naar de veilige veertiende plek groter worden en zal nu vooral eerst moeten zien weg te komen van de rechtstreekse degradatieplaats waar de ploeg van Jordy Reneerkens en Marco van Hoogdalem nu verblijft. Eerder dit seizoen verloor Groene Ster in Zeelst met minimaal verschil van UNA (1-0). Beide ploegen zijn doorgaans aan elkaar gewaagd en het is zaak voor Groene Ster om aan de juiste kant van het scorebord te komen.

De support van de 12e man is weer onontbeerlijk. Wij hopen u zondagmiddag langs de lijn te mogen ontmoeten op sportpark Pronsebroek om Groene Ster van de nodige support te voorzien.


Zondag 24 maart 2024

Groene Ster – UNA

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Dominique Prick uit Maastricht

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 26 Hoek Blauw Geel’38 1-2
23-03-2024/24-03-2024 TOGB Kloetinge 2-1
Periode 3 Unitas Sportlust’46
  OJC Rosmalen Barendrecht
  OSS’20 SteDoCo
  Baronie Quick 14.00 uur
  Gemert Meerssen 14.00 uur
  Groene Ster UNA 14.30 uur
  TEC AWC 14.30 uur
 

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 24 maart 2024 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – UNA 1 Ceejay de Lange pupil van de week. De 7-jarige Ceejay is speler van Groene Ster JO7-3 en zit in groep 3 van Bassischool De Ganzerik. Zijn favoriete club is Al-Nassr en zijn favoriete speler is Cristiano Ronaldo en bij Groene Ster is aanvaller Bas Breukers zijn favoriet. Ceejay voorspelt een 4-2 overwinning voor Groene Ster tegen UNA. Groene Ster wenst Ceejay veel plezier en een leuke middag.

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *