Selectienieuws (4) 2024-2025: Terugkeer Kevin Werker en komst van Dylan Goulding

De technische staf voor het nieuwe seizoen 2024-2025 is gestart met de voorbereidingen. Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2024-2025. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In de eerste berichtgevingen hebben wij een start gemaakt met de aankondiging van een vijftal nieuwkomers en negen spelers die hun verblijf op sportpark Pronsebroek verlengd hebben. In dit vierde bericht stellen wij de volgende twee nieuwelingen aan u voor.

KEVIN WERKER

Kevin Werker keert terug bij Groene Ster. De 32-jarige centrale verdediger speelde eerder al zes seizoenen op sportpark Pronsebroek, voordat hij in 2019 de overstap maakte naar het Duitse Germania Teveren. In het sterke Duitse amateurvoetbal groeide Kevin Werker uit tot een belangrijke steunpilaar en aanvoerder van de ploeg. Nu vijf en een half jaar later maakt Kevin de omgekeerde stap en keert hij komend seizoen weer terug op het oude groen-witte nest. Kevin Werker is een geroutineerde rechtsbenige verdediger, die met zijn positieve mentaliteit, inzet en werklust, zowel binnen als buiten de lijnen een aanwinst zal zijn voor de selectie van Groene Ster. Kevin kijkt uit naar zijn terugkeer in Heerlerheide om te spelen op een hoog amateurniveau en daarbij zijn ervaring en kwaliteiten in te zetten voor de sterdragers in het nieuwe voetbalseizoen.

DYLAN GOULDING

Middenvelder Dylan Goulding maakt komend seizoen deel uit van de nieuwe selectie van Groene Ster. De 23-jarige Dylan Goulding is een typische box-to-box speler die zowel aanvallend als verdedigend goed uit de voeten kan. De in Sittard woonachtige nieuwkomer doorliep de jeugdopleiding binnen diverse jeugdteams van Roda JC om vervolgens zijn carriรจre te volgen in het Belgische amateurvoetbal. Zo speelde Dylan voor VV Bocholt, KFC Diest en dit seizoen bij KFC Helson Helchteren. Dylan, die werkzaam is in het schildersbedrijf van zijn vader, kijkt uit naar een terugkeer in het Limburgs amateurvoetbal op niveau. Dylan, dit seizoen al een aantal malen aandachtig toeschouwer bij thuiswedstrijden van het eerste elftal van Groene Ster, is volop gemotiveerd na de zomer aan de slag te gaan op sportpark Pronsebroek.

Wij heten Kevin en Dylan alvast van harte welkom bij onze vereniging en wensen beide nieuwkomers veel succes in het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *